Ako zbaliť ženu podľa znamenia

Martina Medzayová Téma
3. novembra 2020 0

Ako zbaliť ženu podľa znamenia zverokruhu je tajomstvom, ktoré zaujíma ľudí už od nepamäti. Niektorí na znamenia zverokruhu a všeobecne astrológiu neveria vôbec. Ak patríte k tým, ktorí si myslia, že určité podobné charakterové črty môže ovplyvňovať dátum narodenia, ste tu správne. Samozrejme, nemám na mysli vykladanie Tarotových kariet či horoskopov, no určité črty majú ľudia narodení v jednotlivých znameniach spoločné, o čom svedčia aj viaceré štúdie. Vďaka starodávnym poznatkom máte možnosť objaviť to, akým spôsobom premýšľa, ktoré veci v živote uprednostňuje, a dokonca aký darček ju skutočne poteší.

Ženy v znameniach zverokruhu sú jedinečné a originálne ako štyri elementy, ktoré ich znamenie charakterizujú. Sú nimi oheň, voda, zem a vzduch, ktoré vystihujú povahu či náturu týchto žien. Vďaka konkrétnemu dátumu narodenia viete približne na 80% zistiť a spoznať jej osobnostné črty, dávku temperamentu, ktorý v sebe skrýva i preferované koníčky, ku ktorým inklinuje. No skôr, ako sa dostanete ku konkrétnym tipom ako zbaliť ženu podľa znamenia zverokruhu, predstavím vám, kde sa astrológia vzala a odkiaľ prišla. Dozviete sa tiež zaujímavé fakty o zverokruhu a nahliadnete do tajomstva zhody partnerov.

💡 TIP: Ak chcete zbaliť ženu podľa znamenia, skvelý prvý dojem vyzdvihnete vhodne zvoleným parfumom s feromónmi, napríklad značky Magnetifico ➡️ Pheromone Seduction, ➡️ Pheromone Allure, ➡️ Pheromone Selection alebo ➡️ Pheromone Secret Scent.

Zverokruh a jeho začiatky

Tieto astrologické znamenia tvoria nebeský súradnicový systém , alebo ešte konkrétnejšie ekliptický súradnicový systém. Ich skutočný pôvod doteraz nie je úplne známy. Isté však je, že sa mu naši predkovia venovali už v období staroveku. Už od nepamäti sa ľudia pozerali na hviezdy a čítali z nich svoje osudy. Vesmír vnímali ako niečo mysticky tajomné, kde sídlia božstvá. Z toho vychádzajú aj všetky legendy a báje. Obloha bola predmetom záujmu astrológov už pred tromi až štyrmi tisíckami rokov, čo je naozaj poriadne dávno. Už vtedy rozdelili súhvezdia na oblohe do dvanástich znamení zverokruhu. Rôzne verzie vyobrazenia populárneho kolesa zloženého z dvanástich nebeských súhvezdí sa našli v Egypte, Indii, Ázii, ale aj v Grécku, Ríme, Amerike či islamských krajinách. V babylonskom katalógu hviezd z obdobia 300 rokov pred naším letopočtom už bola naznačená existencia hviezdneho zverokruhu. Ľudia mali teda dostatok času na riadne preskúmanie tejto teórie.

Rozdelenie jednotlivých znamení zodpovedá určitej polohe Slnka na nebeskom zverokruhu v tomto termíne. Začína jarným bodom a znamením Baran. Všetky znamenia zverokruhu sú pomenované podľa súhvezdí na oblohe.  Názov zverokruh, zvieratník alebo zodiak, pochádza zo starého francúzskeho zodiaque, latinského zodiacus a gréckeho zodiakos kuklos, čo v preklade znamená kruh živých bytostí alebo malých zvierat. Teóriu o znameniach prevzali aj židia a pokračovali v jej používaní v rámci lunárneho kalendára. Názvy znamení boli väčšinou židmi preložené z latinčiny, ale názvy mesiacov a ich vzájomný vzťah s konkrétnymi znameniami pochádzajú z Babylonu. A keďže Rimania a kresťania používali solárny, a nie lunárny kalendár a latinské názvy mesiacov, začiatok roka a každého mesiaca znamenia zverokruhu nekorešpondujú. Tak ani znamenia zverokruhu nezodpovedajú presne tým židovským.

Ešte skôr, ako sa zodiaku pripisovala funkcia objasňovania nášho správania alebo povahy na základe dátumu narodenia, bol zverokruh vyvinutý ako prostriedok na meranie času. Tohto predchodcu hodín alebo kalendára ľudia vyvíjali tisíce rokov na základe dlhodobých skúseností v správnom načasovaní siatia plodín, a iných poľnohospodárskych aktivít. V súvislosti s obdobiami si však ľudia začali všímať a porovnávať aj typické črty a vlastnosti osôb narodených v jednotlivých častiach roka. Zisťovali ako sa povahy líšia alebo naopak skvele dopĺňajú. Z toho postupne vznikala charakteristika osobnosti na základe dátumu narodenia podľa znamenia zverokruhu.

💡 Vedeli ste že...

Sedem zo znamení zverokruhu predstavujú zvieratá (Baran, Býk, Rak, Lev, Škorpión, Kozorožec a Ryba), tri znamenia predstavujú ľudské bytosti (Blíženci, Panna a Vodnár), Strelec je zobrazený kombináciou zvieraťa a človeka a Váhy sú ako jediné považované za neživé zobrazenie.

Znamenie, v ktorom ste sa narodili znamená, že sa Slnko v tej chvíli nachádzalo na oblohe v danom súhvezdí. Na základe dňa narodenia ľudia už od pradávna pozorovali a zaznamenávali určité podobnosti vlastností, a dokonca aj fyzického vzhľadu. A tak za stovky rokov skúmania vznikli výklady každého znamenia zverokruhu, ktoré poznáme dnes. Každý človek je samozrejme originál, o tom niet pochýb. Pri bližšom skúmaní však nemôžeme poprieť povahové podobnosti, ktoré na nás vo väčšej miere skutočne sedia. Ak sa snažíte porozumieť typickému správaniu potenciálneho partnera, určite vás budú zaujímať tieto spoločné povahové črty vzťahujúce sa na obdobie narodenia.

 

Znamenia zverokruhu

Existuje 12 znamení zverokruhu, a každé z nich má svoje silné a slabé stránky, vlastné špecifické črty, túžby a postoj k životu i ľuďom. Analýzou projekcie polohy planét Slnka a Mesiaca na ekliptiku v okamihu narodenia sa určujú jednotlivé znamenia zverokruhu. Astrológia nám môže poskytnúť náhľad na základné vlastnosti, preferencie, slabé stránky a obavy človeka. Každé z 12 znamení patrí jednému zo štyroch prvkov – vzduch, oheň, voda a zem. Tieto elementy predstavujú základný typ energie, ktorá pôsobí v každom z nás. Astrológia si kladie za cieľ pomôcť nám zamerať tieto energie na pozitívne aspekty, lepšie porozumieť nášmu potenciálu a pozitívnym vlastnostiam, čím sa lepšie vyrovnáme s tými negatívnymi. Tieto štyri prvky pomáhajú popisovať jedinečné typy osobnosti spojené s astrologickými znameniami. Štyri prvky zverokruhu majú výrazný vplyv na základné povahové vlastnosti, emócie, správanie a myslenie.

Vodné znamenia

Vodné znamenia sú mimoriadne emotívne , a tiež citlivé. Sú vysoko intuitívne a môžu byť rovnako záhadné ako samotný oceán. Vodné znamenia milujú hlboké rozhovory a intimitu. Málokedy urobia niečo ofenzívne a vždy sú tu, aby podporili svojich blízkych. Patria sem: Rak, Škorpión a Ryby .

Ohnivé znamenia

Ohnivé znamenia bývajú vášnivé, dynamické a temperamentné. Rýchlo sa nahnevajú, ale aj ľahko odpúšťajú. Sú to dobrodruhovia s nesmiernou energiou. Fyzicky sú veľmi silné a sú zdrojom inšpirácie pre ostatných. Títo ľudia sú inteligentní, uvedomelí, kreatívni a idealistickí, vždy pripravení na akciu. Patria sem: Baran, Lev a Strelec .

Zemské znamenia

Zemské znamenia sú „uzemnené“ a sú to tie, ktoré nás privádzajú k racionalite pevne stáť nohami na zemi. Väčšinou sú konzervatívni a realistickí, ale môžu byť aj veľmi emotívni. Sú spojené s našou hmotnou realitou a môžu sa zmeniť na hmotné statky. Títo ľudia sú praktickí, lojálni a stabilní, svojich ľudí sa držia v ťažkých časoch. Patria sem: Býk , Panna a Kozorožec.

Vzdušné znamenia

Vzdušné znamenia sú racionálne, sociálne a milujú komunikáciu a vzťahy s inými ľuďmi. Sú to myslitelia, priateľskí, intelektuálni, komunikatívni a analytickí. Milujú filozofické diskusie, spoločenské stretnutia a dobré knihy. Radi radia, ale vedia byť aj veľmi povrchní. Vzdušné znamenia sú: Blíženci , Váhy a Vodnár .

Ak chcete zviesť ženu z týchto znamení, odporúčame byť vždy pripravený na nečakané: 

Pozrieť ďalšie

 

Zhoda partnerov

V otázkach znamení teda nejde len o dávne pozorovanie ľudského správania a vlastností, ale je to hotová veda. Zverokruh by sme mohli označiť, aj ako obrovský kalendár. Ten nám ukazuje ako systém jednotlivých planét a konštelácií vychádza zo základných geometrických vzorov, a ako tieto vzorce súvisia so symbolmi zverokruhu, čím ovplyvňujú náš pohľad na svet a medziľudské vzťahy.

Existuje zhoda partnerov podľa dátumu narodenia? Keď si to rozmeníme na drobné, zhoda partnerov znamená nájsť človeka, ktorý vám bude vyhovovať po všetkých stránkach. Ako prvú vidíme tu vizuálnu, ktorá je tiež veľmi dôležitá spolu s iskrou a chémiou, ktorú by sme mali cítiť. To, čo ale na prvý pohľad vidieť nie je, si viete z veľkej časti odvodiť z dátumu jeho narodenia. Ide napríklad o povahové črty, charakterové vlastnosti, ako aj erotický profil. Z týchto informácií vychádza presne partnerský horoskop podľa dátumu narodenia, čím vám značne uľahčuje prvý krok.

Baran 21. marec až 20. apríl

Znamenie zverokruhu baranKompatibilita ženy v znamení Baran bude vhodná jedine s mužom, ktorý ju bude vedieť prirodzene skrotiť bez nátlaku. Táto žena totiž potrebuje dostatok priestoru a voľnosti. Hoci rada trávi čas s partnerom, je veľmi dôležité, aby si zachovala aj svoj čas pre seba. Ak napríklad rada trávi víkendy v prírode na bicykli, nesnažte sa vtesnať nasilu do jej plánov. Musí vás sama pozvať, v opačnom prípade môže rýchlo zdupkať. Váš spoločný čas sa tak stane omnoho vášnivejším a vzácnejším. Potrebuje neustále stimuly, aby mala pred sebou pocit výzvy. Nebude dobré, ak na ňu okamžite vybalíte všetky svoje plány do budúcna. Nezávislosť, ktorú očakáva, že budete rešpektovať vám oplatí rovnakou mincou. Potrebuje mať vedľa seba muža, ktorý má tiež svoj život, záujmy a vlastné ciele.

Ohnivé znamenie ženy v znamení Baran naznačuje istú výbušnosť, ale potrebuje aj dlhšiu dobu aklimatizácie vo vzťahu. Vo vzťahu vyžaduje udržiavanie bezhraničnej úprimnosti. Frázy o tom, aká je úžasná si nechajte pre seba, oveľa radšej bude počúvať to, čo vám beží hlavou. Jej typická húževnatosť spôsobuje, že chce len to najlepšie a neprestane sa o to nikdy snažiť vo všetkých životných sférach. Ideálnym partnerom je pre ňu muž v znamení Strelec, Váhy či Býk. Muž v znamení Váhy ju dokáže udržať na uzde a dopraje jej vnútorný pokoj a povzbudenie. Strelec predznačuje, že pôjde o tzv. talianske manželstvo, plné vášne a búrlivého súťaženia, avšak vďaka ich vzájomnému zmyslu pre čestnosť prinesú želané ovocie. Býk môže síce túto ženu rozčuľovať svojim racionálnym prístupom, avšak ak zistí, ako skvele ju dopĺňa vytvárajú stabilný zväzok.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Baran + Strelec / Váhy je ideálna kombinácia!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Vodnár a Blíženci, väčšinou nevedia vytvoriť harmonický vzťah.

 

Býk 21. apríl až 20. máj

Znamenie zverokruhu BýkKompatibilita ženy v znamení Býk bude možná jedine s mužom, ktorý sa ju nebude snažiť meniť.  To, čo sa vám môže zdať ako obyčajný návrh alebo rada, sa jej môže javiť ako rozkaz, ktorý jednoducho z princípu odmietne. Vo všeobecnosti je však veľmi pohodová a flegmatická. Rodina a priatelia sú pre ňu prioritou, s čím musíte od začiatku počítať. Nesnažte sa s nimi súperiť o jej pozornosť, tento boj by ste prehrali. Avšak upokojím vás, rovnako dôležitý je pre ňu aj partner, ktorý je rovnocenný s rodinou v jej časovom harmonograme. Táto žena je skutočne rodinne založená, ale aj materiálne čo znamená, že od nej neočakávajte spontánne dobrodružstvá, či chuť riskovať. Istota, stabilita a jasná vízia budúcnosti je presne to, čo ju upokojuje a robí šťastnou.

Ako si ju získate? Buďte priamy, neznesie totiž hry, ktoré ona osobne považuje za nečestné. Ak sa vám páči, jednoducho jej to povedzte bez okolkov. Nemá rada zdvorilostné frázy a zbytočné dramatizovanie, viac si cení priamočiarosť. Priťahujú ju muži, ktorí sú nohami na zemi a vyžaruje z nich pokoj. Ideálnym partnerom je pre ňu muž v znamení Váhy, Ryby či Panna. S mužom, ktorý je Panna vytvárajú uzemnené duo, ktoré je väčšinou na jednej vlne. S tým, ktorý je znamenie Váhy si zase veľmi vyhovujú a rozumejú si po všetkých stránkach. Ryby sú zase nápadité a emotívne znamenie, ktoré pomôže vytiahnuť túto ženu zo svojej ulity a naladiť sa na rovnakú emočnú úroveň.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Býk + Váhy / Panna  sú najlepšou zhodou!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Strelec a Vodnár, väčšinou totiž nemajú spoločný pohľad na život a vzťah.

 

Blíženci 21. máj až 20. jún

Znamenie zverokruhu BlíženciKompatibilita ženy v znamení Blíženci bude možná jedine s mužom, ktorý ju nebude príliš analyzovať a dusiť. Ona totiž presne vie aká je a nemá rada, keď ju ktokoľvek hodnotí. Správa sa podľa svojej vlastnej vôle a vždy má na zozname úloh milión vecí. Musíte preto akceptovať, že na jej liste aktivít a priorít nebudete vždy na prvom mieste. Ak sa vám naozaj páči, dajte jej priestor a nechajte ju, nech k vám sama príde. Ak sa tak stane, počúvajte ju, miluje dobrých poslucháčov a príjemných spoločníkov. Jej nálady sa menia ako farby na oblohe pri západe Slnka, avšak nepodliehajte ilúzii, že sa vás to nejak týka alebo ich môžete ovplyvniť. Ak vám povie, že potrebuje priestor, dôverujte jej a na chvíľu zredukujte kontakt na minimum. Ak vás potrebuje, rozhodne nepremeškajte situáciu, kedy jej môžete byť oporou, nemusela by sa už opakovať.

Vášnivá, kreatívna, dynamická a spontánna je žena v znamení Blíženci. Vzdušný živel, pod ktorý patrí trochu naznačuje jej dobrodružnú a prelietavú povahu. Zábava, smiech a nové zážitky sú presne to čo miluje, no aj očakáva od svojho partnera. Ideálnou zhodou by mohol byť temperamentný Kozorožec, ktorý s ňou udrží krok na ceste za novými dobrodružstvami a výzvami. Lev ako hrdé, vášnivé a sebavedomé znamenie bude tejto žene prinášať toľko romantiky, koľko si jej umelecké srdce zažiada. Mohli by preto vytvoriť celkom súdržné duo v prípade, že sa žena v znamení Blíženci rozhodne vhupnúť do vzťahu. Nestáva sa to často, svoju slobodu miluje nadovšetko. Ak sa má rozhodnúť pre usporiadaný vzťah, musíte jej dať na to pádne dôvody.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Blíženci + Kozorožec / Lev majú najväčší potenciál na fungujúci vzťah!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Rak, väčšinou nevedia spolu vychádzať.

 

Rak 21. jún až 22. júl

Znamenie zverokruhu RakKompatibilita ženy v znamení Rak bude možná jedine s mužom, ktorý má záujem s ňou vytvoriť stabilné rodinné zázemie. Rak je najviac citlivé a rodinne založené znamenie spomedzi všetkých v zverokruhu. Táto žena je veľmi vnímavá a má pozorovací talent, ktorý jej zabezpečuje skvelý odhad na ľudí. Lásku vyjadruje prostredníctvom emócií natoľko, že môže občas pôsobiť precitlivelo až vzťahovačne. Ak si chcete získať a udržať ženu Raka, ukážte jej istotu, oporu a nesnažte sa ju nútiť byť viac racionálnou, než emocionálnou. Reč je o veľkorysých, empatických ženách s umeleckými danosťami, ktoré k životu potrebujú dostatok lásky, nehy a pochopenia. Potom sú schopné svoje šťastie rozdávať celému okoliu plným priehrštím.

To, čo naozaj na svojom partnerovi nestrpí je neúprimnosť, pretvárka a klamstvá. Dokonca ani milosrdná lož nie je cesta v komunikácii so ženou v znamení Rak. Priťahujú ju úprimní sebaistí muži, ktorí vedia čo chcú, ideálne v znameniach Škorpión, Ryby alebo Býk. Býk je vášnivé znamenie stojace pevne na svojich nohách a základoch, čím inšpiruje túto ženu k činom, ktorá mu to oplatí emocionálnym rozvojom. Ryby sú pre znamenie Rak ideálnym parťákom pri snívaní a vzájomnom inšpirovaní sa na ceste uskutočniť všetky svoje nenaplnené túžby. Škorpión s touto ženou vytvárajú až elektrizujúcu dvojicu, z ktorej už na kilometre srší vzájomná príťažlivosť a intenzívne vášnivé spojenie.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Rak + Škorpión / Býk  tvoria harmonickú dvojicu!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Baran a Strelec, takýto vzťah často pripomína skôr vojnu.

Ak chcete okoreniť sexuálny život so ženou v týchto znameniach, odporúčame zvoliť erotické prádlo ako darček:

Korzet 810-COR-1 čierny korzet s podväzkovými pásmi Korzet 810-COR-1 čierny korzet s podväzkovými pásmi
39,99 €
Wonderia Chemise čierna košieľka a tangá Wonderia Chemise čierna košieľka a tangá
26,90 €
Candy Nurse kostým zdravotnej sestričky Candy Nurse kostým zdravotnej sestričky
31,90 €

Pozrieť ďalšie

 

💡 TIP: Ak chcete vedieť, ako zbaliť ženu v znameniach zverokruhu: Baran, Býk, Blíženci, Rak prečítajte si ich charakteristiku osobnosti, a tiež erotický profil, kde nájdete rôzne užitočné tipy.

 

Lev 23. júl až 22. august

Znamenie zverokruhu LevKompatibilita ženy v znamení Lev bude možná jedine s mužom, ktorý je štedrý a aktívny. Dominantná, večne zaneprázdnená a veľmi ctižiadostivá je žena v znamení Lev, a tak vedľa seba potrebuje mať muža, ktorý sa nezľakne a jej väčšie ego unesie. Žena ovplyvnená ohnivým živlom má výrazný temperament a zakorenenú vernosť čo z nej robí dokonalú dračicu. Ak si ju chcete získať a udržať, mám pre vás dobrú radu. Nechajte ju žiariť ako hviezdu na oblohe, pretože tak bola stvorená a je jej to prirodzené.  Potrebuje ocenenie jej úsilia a dosiahnutých výsledkov, preto komplimentami rozhodne nešetrite. Očaríte ju tiež romantickými gestami a starostlivosťou či záujmom.

Vášeň a zapálenie pre vec je veľmi charakteristickou črtou tejto ženy, preto je dôležité, aby ju partner prijal takú, aká naozaj je spolu s jej rodinou a priateľmi. Tých totiž berie ako svoju súčasť, a preto veľmi dá na ich úsudok. Ak by ste im zrovna nepadli do oka, máte prehraté. Väčšinou ju priťahujú muži v znamení Škorpión, Baran a Ryby. Škorpión sa s Levom dopĺňajú, sú na jednej vlne a pri spolupráci dokážu dosiahnuť úžasné výsledky. S Baranom vedia vytvoriť vášnivý a energický pár, ktorý sa vyžíva vo všetkých zákutiach hedonizmu, či už pôjde o dobré jedlo alebo sex, nikdy nemajú dosť. Ryby zase majú iný prístup k životu, avšak o to viac môžu jeden druhého obohatiť a vytvoriť stabilný pár.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Lev + Baran / Škorpión vytvoria perfektné duo!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Panna, obaja sú totiž veľmi nároční.

 

Panna 23. august až 22. september

Znamenie zverokruhu PannaKompatibilita ženy v znamení Panna bude možná jedine s priamym a veľkorysým mužom. Kľúčové je spoznať jej sny a želania, a následne byť aktívnou oporou pri ich dosahovaní. Ak nájde niekoho, kto verí v jej skryté túžby, nebude sa brániť ísť do vzťahu. Potrebuje sa neustále učiť a rásť, čo vyžaduje aj od svojho partnera. Okamžite si ju získate, ak ukážete pedantnú prácu a chuť stále na sebe pracovať. V kombinácii so všeobecným prehľadom a ukážkou vedomostí rozhodne zabodujete. Oceňuje tiež úprimnosť a láskavosť zo strany silnejšieho pohlavia. Racionalita a logika sú jej silné stránky, avšak aj emocionálna stránka sa prejavuje jej potrebou vytvoriť si harmonické rodinné zázemie plné porozumenia.

Najčastejšie si dokáže vytvoriť istotu harmonického vzťahu s mužmi v znamení Býk, Kozorožec alebo Rak. S Býkom jej to jednoducho funguje, vďaka tomu, že sú obaja pevne nohami na zemi, a tým aj na jednej vlne. Partnerstvo s Kozorožcom je šťastné, vďaka ich podobným životným plánom a celkovému nastaveniu vyhýbať sa dráme. Rozhodne sa však spolu nikdy nenudia, rozumejú si a v posteli sú zohraté duo. S Rakom vytvára žena v znamení Panna silné duševné prepojenie a pevné partnerské väzby, vďaka čomu sú neoddeliteľní na mentálnej aj fyzickej úrovni. Väčšinou im tento zväzok vydrží celý život.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Panna + Kozorožec / Rak majú veľa spoločného!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Lev, väčšinou sú príliš odlišní na to, aby im to vydržalo.

 

Váhy 23. september až 23. október

Znamenie zverokruhu VáhyKompatibilita ženy v znamení Váhy bude možná jedine s mužom, ktorý jej dá priestor a bude si stáť za svojimi rozhodnutiami. Empatia a prirodzená charizma vytvárajú u tejto ženy čarovný dojem tajomstva už na prvý pohľad. Zmyselná a láskavá je dáma, ktorej príroda nadelila aj poriadnu dávku humoru. Vďaka spomínaným vlastnostiam určite nebudete mať problém zahľadieť sa do nej už na prvom stretnutí, avšak ak si ju chcete aj udržať, dajte jej priestor a netlačte príliš na pílu. Potrebuje čas pre seba a svoje myšlienky, aby zistila čo je pre ňu najlepšie a ujasnila si pohľad na vec. Ak by sa cítila pod tlakom, zostane rozhorčená a neistá čo môže spôsobiť jej uzavretie sa do ulity.

Nepatrí k tým, čo povedia neviem a myslia si presný opak. Jednoducho potrebuje svoj čas na to, aby si mohla urobiť svoj názor. Často sa stáva, že je nerozhodná a radšej, aby problémy riešila, bez váhania sa im vyhne. Ideálnou zhodou je pre ňu muž v znamení Lev, pretože svojou akčnosťou privedie ženu v znamení Váhy k riskovaniu a užívaniu si dobrodružstiev, pre ktoré by sa sama nerozhodla. Vodnár je síce dobrodružný a nezávislý, ale len do momentu, kým mu nepočarí žena v znamení Váhy. Navzájom sa inšpirujú vo všetkých sférach, predovšetkým však svojim prístupom k životu.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Váhy + Lev / Vodnár majú všetko, čo je potrebné na vytvorenie dokonalého milostného príbehu!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Kozorožec, radšej sa s nimi iba priatelia.

 

Škorpión 24. október až 22. november

Znamenie zverokruhu ŠkorpiónKompatibilita ženy v znamení Škorpión bude možná jedine s mužom, ktorý bude uzemňovať jej výbušnú a vášnivú povahu, čím vytvorí potrebné zázemie pre vzťah a rodinu. Uvedomte si, že túto dámu nikdy skutočne nespoznáte. Ženy v znamení Škorpión sú totiž záhadné a trvá celý život, kým vôbec z väčšej časti pochopíte, aká je a kým skutočne je. Najhoršie, čo môžete urobiť je pokúsiť sa predstierať, že ju poznáte lepšie, ako ona sama či snažiť sa ju zmeniť. Nebola by to pravda, akokoľvek máte pocit, že áno, a týmto vyhlásením by ste ju prinútili k nútenému odporu. Dožičte jej priestor, nechajte ju dýchať a dajte jasne najavo, že nech sa deje čokoľvek, ste jej partnerom v dobrom aj zlom a chcete byť po jej boku.

Toto znamenie nie je kompatibilné s akýmkoľvek mužom, a z dlhodobého hľadiska sa to zvykne ukázať. Najčastejšie jej to funguje s chlapmi v znamení Rak, Lev či Vodnár. S Rakom vytvárajú vášnivé duo, a vďaka súladu so vzájomným mentálnym nastavením si veľmi rozumejú. Lev je energický a láskavý, čo žene v znamení Škorpióna veľmi imponuje. Vodnár jej zase dodáva určitú dávku pragmatizmu, ktorý Škorpióna rozptýli a jej emotívnosť udrží na uzde. Táto žena má veľmi dobre vyvinutú intuíciu, a preto predstieranie čohokoľvek nie je dobrá cesta k jej srdcu. Praktický Škorpión totiž verí, že rozprávanie si vecí, priame a pragmatické myslenie je kľúčom k dlhému a šťastnému spoločnému životu.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Škorpión + Rak / Lev sú skvelým predpokladom na vytvorenie dokonalého páru!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Panna, ide totiž o dva úplné protiklady.

Ak chcete zviesť ženu z týchto znamení, odporúčame zvoliť parfum s feromónmi pre mužov, vďaka čomu budete pôsobiť neodolateľne:

Pozrieť ďalšie

 

💡 TIP: Ak chcete vedieť, ako zbaliť ženu v znameniach zverokruhu: Lev, Panna, Váhy, Škorpión prečítajte si ich charakteristiku osobnosti, a tiež erotický profil, kde nájdete rôzne užitočné tipy.

 

Strelec 23. november až 21. december

Znamenie zverokruhu StrelecKompatibilita ženy v znamení Strelec bude možná jedine s priamym a čestným mužom. Dobrá rada pri získaní si srdca tejto ženy je, že riešte problémy, kým sú malé. Ak z nich už narastú veľké, môže to byť problém. Mohla by to brať ako prejav neúprimnosti, dokonca zatajovania dôležitých vecí vo vzťahu. Ak milujete ženu v znamení Strelec, buďte lojálny a otvorený, aj keď sa to niekedy môže zdať byť ťažké. Ocení, ak jej poviete svoje myšlienkové pochody a postrehy zbavené emócií, čiže skôr pragmatickou formou. To však neznamená, že nemá rada romantiku a pozorné gestá, práve naopak. Prekvapenia však nemá v obľube, a tak ju radšej zapojte do plánov, podeľte sa s ňou o nápady a výsledok bude ešte lepší, ako keby ste ju chceli prekvapiť.

Ak ste Baran, Vodnár alebo Lev, pravdepodobne budete ideálnym partnerom pre ženu v znamení Strelec. Vášnivý, intenzívny a energický Baran perfektne dopĺňa ženu Strelca. Vodnár s ňou zase zdieľa nezávislú a dobrodružnú povahu, čo ich navzájom posúva v ústrety novým obzorom. S Levom tvoria ohnivé duo, zdieľajú spoločné životné vízie a vytvárajú pevný zväzok postavený na silných stránkach oboch. Ak nie ste dobrodružný typ s vášňou k cestovaniu a aktívnym životným štýlom, ani sa nesnažte o ženu v znamení Strelec, nezvládli by ste s ňou totiž udržať krok.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Strelec + Baran / Lev tvorí perfektný pár!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Rak, väčšinou nevedia nájsť kompromis ani spoločnú reč.

 

Kozorožec 22. december až 20. január

Znamenie zverokruhu KozorožecKompatibilita ženy v znamení Kozorožec bude možná jedine s mužom, ktorý má slobodného ducha a spoločný čas využíva efektívne. Táto žena sa snaží o to, aby bola najlepšou verziou seba samej. Neustále na sebe pracuje a zdokonaľuje sa, čo vyžaduje aj od svojej polovičky. Ak chcete ženu v znamení Kozorožca, uvedomte si, že je natoľko nezávislá, že partnera bytostne ku šťastiu nepotrebuje. Má množstvo aktivít a koníčkov, preto ak sa rozhodne s vami tráviť svoj čas, určite to myslí vážne. Najväčšou chybou by bolo považovať jej čas za samozrejmosť. Buďte úprimní a priami, táto žena je racionálne založená a otvorený spôsob komunikácie zaručene ocení.  Má rada komplimenty a tradície, ktorými jej dáte najavo, že je pre vás výnimočná.

Ak ste v znamení zverokruhu Býk, Blíženci alebo Ryby s najväčšou pravdepodobnosťou vytvoríte skvelý pár. Býk je zemské znamenie rovnako, ako kozorožec preto vyznávajú rovnaké princípy v súvislosti s priateľstvom a rodinou, majú jasné ciele a sú naozaj úspešní v ich dosahovaní. V kombinácii s vášňou a vernosťou tvoria dokonalé duo. Blíženci sú nespútané a dobrodružné znamenie, ktoré vytvára perfektný priestor pre ženu v znamení Kozorožca. Zasnené Ryby jej môžu pomôcť naučiť sa milovať fantáziu a ona zase muža v znamení Ryby dostať nohami na zem, späť do reality. Tieto dve znamenia sa spolu nikdy nenudia a ich vzájomné odhodlanie a láska zaručuje silný zväzok. Keďže je v živote väčšinou dominantná a zvyknutá prevziať vedenie v dôležitých otázkach života, vo vzťahu túto pozíciu rada prenechá mužovi. Pôsobí na ňu upokojujúco, ak ju muž dokáže odbremeniť od niektorých aktivít.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Kozorožec + Blíženci / Ryby sú ideálna kombinácia!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Vodnár, väčšinou majú príliš veľa rozdielnych vlastností, aby sa vedeli pochopiť.

 

Vodnár 21. január až 18. február

Znamenie zverokruhu VodnárKompatibilita ženy v znamení Vodnár bude možná s mužom, ktorý ju rešpektuje a dáva jej dostatočnú slobodu. Táto umelecká duša priam baží po slobodnom rozlete, preto nie je zriedkavé, že ostáva single. Ak už sa rozhodne vhupnúť do nejakého vzťahu, veľmi dobre si vyberá partnerov aj podľa toho, do akej miery ju budú chcieť obmedzovať. Musíte pochopiť, že priestor pre jej osobnostný a pracovný rozvoj, koníčky či priateľov si dobre stráži a nesmiete jej naň siahať. Odmení sa vám obetavosťou a starostlivosťou.  Miluje myšlienkové experimenty, hlboké rozhovory o láske a živote, ktoré pre ňu znamenajú vyjadrenie blízkosti a lásky. Originalita a kreativita sa premietajú do všetkých častí jej života, vrátane životného štýlu alebo obliekania sa.

Pokiaľ ide o partnerskú zhodu, nie každé znamenie zverokruhu dokáže spracovať jej komplikovanú osobnosť, najmä nie Škorpión a Kozorožec. Ideálnymi možnosťami sú muži v znameniach Blíženci, Vodnár alebo Strelec. Blíženci sú tiež vzdušné znamenie, ktoré svojou inteligenciou, humorom a dobrodružnou povahou perfektne zapadajú k životnému nastaveniu ženy v znamení Vodnár. Budú si rozumieť, pretože sú  nastavením na jednej vlne. Muž a žena narodení v tomto znamení sa budú navzájom chápať, rešpektovať a vzájomnú nezávislosť dokážu skvele akceptovať. Ohnivý Strelec je pre éterickú Vodnárku absolútne osudovým spojením. Ak sa navzájom zamilujú, nie je cesty späť vďaka ich rovnakému dobrodružnému, nezávislému a cieľavedomému prístupu k životu.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Vodnár + Blíženci / Strelec sú zhmotnením osudového páru!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Škorpión a Kozorožec, väčšinou to medzi nimi jednoducho nefunguje.

 

Ryby 19. február až 20. marec

Znamenie zverokruhu RybyKompatibilita ženy v znamení Ryby bude možná jedine s láskavým mužom, ktorý jej dá oporu a zázemie. Emócie sú jej základným kompasom, ktorý určuje smer pri rozhodovaní, ale aj prežívaní prítomnosti. Šťastná bude jedine po boku partnera, ktorý bude chápať jej potrebu sebarealizácie, súkromného času a nájdenia vlastnej identity. Na mužovi si váži predovšetkým čestnosť, rešpekt a transparentnosť. Ak si chcete získať ženu v znamení Ryby, zaviažte sa k rovnocennému vzťahu, v ktorom budete pravidelne skúmať vzájomné postoje, diskutovať a dekódovať pocity čo vás vo výsledku k sebe priblíži viac než okázalé romantické gestá. Preto k nej buďte za každých okolností úprimný, aj keď sa možno niekedy tá pravda nehovorí ľahko.

Ideálnou kombináciou do vzťahu s Rybou sú muži v znamení Panna, Škorpión alebo Ryby. Panna je pevne nohami na zemi, a tak poskytuje emocionálnym Rybám racionálnejší uhol pohľadu a stabilitu, pričom na oplátku dostane hlboké a trvalé prijatie v partnerstve. Škorpión prináša do vzťahu búrlivosť a vášeň, ale tieto dve znamenia dobre zvládajú spoločné výzvy vo vzťahu. Ženu v znamení Ryby pochopí najlepšie jedine muž narodený v tom istom znamení. Rešpektujú svoj vzájomný priestor a poznajú svoje potreby tak dobre, že táto dvojica vytvára neuveriteľne silné puto založené na spoločných hodnotách a víziách.

💡 Najväčšia zhoda partnerov:

💞 Ryby + Ryby / Škorpión majú skvelé predpoklady na vytvorenie krásneho spoločného života!

💔 Nehodí sa k mužom v znamení Baran, väčšinou si s týmto znamením vôbec nerozumie a vzájomne bojujú.

Ak chcete okoreniť váš sexuálny život s týmito znameniami, odporúčame mať po ruke obľúbené erotické pomôcky:

Pozrieť ďalšie

💡 TIP: Ak chcete vedieť, ako zbaliť ženu v znameniach zverokruhu: Strelec, Kozorožec, Vodnár, Ryby prečítajte si ich charakteristiku osobnosti, a tiež erotický profil, kde nájdete rôzne užitočné tipy.

 

Záver

Ako zbaliť ženu podľa znamenia zverokruhu vám uľahčí cestu k jej srdcu prostredníctvom profilu osobnosti, partnerskej zhody, erotického profilu a zopár tipov čo na ňu môže platiť. Všetky tieto informácie vám pomôžu z veľkej časti odhadnúť jej náturu a očariť ju už v začiatkoch. Samozrejme, každý z nás je jedinečný, a preto neexistuje univerzálna definícia, ktorá na sto percent sedí danej osobe. Z veľkej časti vám však jej dátum narodenia pomôže odhaliť aký je typ, čo preferuje a k čomu zase inklinuje. Spomínané informácie vychádzajú z dlhodobého študovania ľudí, vzťahov a ich vzájomného prepojenia v rámci znamení zverokruhu. Kompatibilita partnerov podľa jednotlivých znamení je vo všeobecnosti platná, avšak rozhodne sa tým nenechajte odradiť v prípade, že sa k sebe podľa tejto charakteristiky „nehodíte“. Aj výnimka potvrdzuje pravidlo, na to netreba zabúdať.

Zoznam použitej literatúry

 

‼️ Upozornenie:

Cieľom nášho webu je informovať aj o význame rôznych prírodných látok tak, aby si čitateľ mohol vytvoriť lepší obraz aj o tejto problematike. V žiadnom prípade však neručíme za následky, ktoré by mohli vyplynúť s nekontrolovaného použitia tu odprezentovaných informácií. V prípade, ak riešite akýkoľvek viac či menej závažný zdravotný problém, v každom prípade je na prvom mieste vyhľadanie odbornej lekárskej pomoci! Odporúčania uvedené v článku sú len informatívneho charakteru, v žiadnom prípade nenahrádzajú lekára!


Ako sa vám páčil článok?
4.7/5 - (4 votes)
Autor článku

Študovala som masmediálnu komunikáciu a 6 rokov sa venujem písaniu článkov. Najviac ma zaujíma problematika medziľudských vzťahov, hlavne v sexuálnej a psychologickej oblasti, preto som sa rozhodla písať relevantné informácie, ktoré budú prínosom pre ostatných. Skúmam rôzne postupy a výživové doplnky, ktoré dokážu pomôcť odstrániť bežné partnerské a osobné problémy.

Komentáre
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.