Tabletky na zväčšenie penisu

Tabletky na zväčšenie penisuTabletky na zväčšenie penisu sú pre viacerých mužov prvým a zároveň často aj posledným pokusom ako niečo spraviť s veľkosťou svojho „vybavenia“. Debaty o optimálnej veľkosti a hrúbke penisu stále neustávajú, skôr naopak – dĺžka penisu je pre mnohých vlastne akýmsi barometrom uspokojenia ženy (hoc u niektorých len podvedome, ale predsa). A tak sa obrovskej popularite tešia rôzne zväčšováky, či už s reálne podloženým účinkom, alebo úplne mimo realitu.

Tabletky na zväčšenie penisu patria podľa môjho názoru sčasti do prvej kategórie – určite neublížia (deklarované zväčšenie penisu je od výrobcu skôr marketingová podpora), a keď už nič iné, tak aspoň obsiahnuté prírodné látky majú pozitívny vplyv na ostatné sexuálne funkcie. Nie je lepšie mať plne funkčný penis, ktorý dosiahne kvalitnú erekciu vždy keď treba, ako penis, ktorý síce ohuruje rozmermi, no súložiť s ním je doslova utrpenie? Ako to teda s tými tabletkami na zväčšenie penisu vlastne je? Čítajte ďalej…

💡 TIP: Ak hľadáte rýchle a pohodlné riešenie, odporúčam vám tieto tabletky nielen na zväčšenie penisu (buďme ale realisti a viac ako centimetrík naviac počas dlhodobého užívania týchto prípravkov ani neočakávajte), ale aj na podporu erekcie, potencie a mužského libida – osobne s nimi mám tie najlepšie skúsenosti: ✅ Vimax, ✅ eJoy a ✅ Zerex.

Krátky verzus dostatočne veľký penis

Ideálny penis jednoducho neexistuje. Všetko závisí od preferencií partnerky. Bodka. V tomto si nedajte „nabulákať“ do hlavy nezmysly typu: každej dobre padne ten najväčší… Pokiaľ to nie je úplne že mikropenis do 3 cm (lekárska diagnóza), respektíve reálne menší úd tak do 10 cm, tak zúfanie muža naozaj nie je celkom namieste. Zo sexuologického hľadiska hrá veľkosť mužského pohlavného údu teda skôr psychologickú úlohu ako fyziologickú.

Ale aby som bol konkrétnejší, tu je jedna štúdia, ktorú uverejnil britský Guardian (analýza sa týkala celkom 15 000 penisov z celého sveta), v ktorej sa hovorí, že…

  • priemerná dĺžka penisu je 13,12 centimetra pri stoporení a 11,66 cm jeho obvod
  • priemerná dĺžka v ochabnutom stave je 9,16 cm a obvod 9,31 cm

Nachádzate sa niekde blízko tohto priemeru? Takže je to potom úplne v pohode a teda podceňovať sa v tomto smere nemá žiaden väčší zmysel.

 

➡️ Veľkosť penisu

Poďme si teraz v rámci témy prejsť niekoľko základných pojmov, aby ste mali aspoň základný prehľad a vedeli ako si penis vôbec správne zmerať (keď už ozaj chcete zisťovať, či ste v akceptovateľnom intervale):

  • dĺžka penisu je definovaná ako lineárna vzdialenosť pozdĺž chrbtovej strany vztýčeného penisu od ohanbového hrbolčeka (lonovej kosti) po špičku žaluďa
  • obvod penisu je definovaný ako lineárna vzdialenosť okolo najhrubšej časti vztýčeného penisu, obvod penisu je takisto dôležitý údaj, žene vyhovuje skôr primerane hrubý penis ako teší (dlhý a tenký teda tiež nie je práve výhra)

Ako merať veľkosť penisu? Dĺžku merajte vždy zvrchu (nie zdola, ani zboku). Použiť k tomu môžete aj klasické školské pravítko. Postup je nasledovný: pritlačíte ho tesne k telu a zmeriate. Prečo tesne? Penis totiž začína už pod kožou a tukovou vrstvou určitej hrúbky. Pôjde teda o skutočnú veľkosť vášho penisu – takto správne môžete namerať aj o 2 – 3 cm viac ako doteraz.

Existuje ešte aj takzvané SPL číslo – ide o dĺžku natiahnutého penisu, ktorá sa meria v ochabnutom stave. Ako sa meria? Pravítko sa priloží k lonovej kosti a jemne, no veľmi pevne, sa penis natiahne ako to len pôjde. Väčšina dospelých mužov má SPL číslo niekde okolo 13 cm (priemer).

 

Ako na zväčšenie penisu – jestvujú aj osvedčené domáce metódy?

 

➡️ Chirurgický zákrok

Jednou z možností ako reálne zväčšiť penis je chirurgický zákrok. Odborne sa to nazýva faloplastia (umelá modifikácia penisu vykonaná chirurgicky). Pri zväčšovaní sa tuk z inej časti tela sa vloží do penisu (liposukciou, lipofilingom) a výsledkom je dlhší pohlavný úd v ochabnutom stave.

Druhou možnosťou je chirurgické preseknutie šliach (odpojenie od lonovej kosti) skrytých pod kožou, pričom sa vytvorí možnosť vytiahnuť skrytú časť penisu von (ako som už spomínal – normálne je 1/3 penisu skrytá v tele). Zdravotné riziká sú však podľa mňa privysoké. V prvom prípade je to vytvorenie nepekných hrúd tuku na penise, čo znemožní normálny pohlavný styk. V tom druhom prípade môže dôjsť k vážnemu narušeniu priebehu erekcie a muž nemusí byť schopný ju vôbec dosiahnuť.

Aj preto mnoho zväčšeniachtivých mužov hľadá menej riskantné „domáce metódy“ zväčšenia penisu. Možnosti sú, výsledok je však značne neistý. Aké menej invazívne alternatívy teda reálne existujú?

 

➡️ Jelqing alebo tzv. dojenie

Cvičenie na zväčšenie penisu s názvom jelqing pripomína doslova dojenie. Prečo? Pri tomto „cviku“ sa totiž vezme penis do dlane, stlačí pri koreni a ťahá smerom k žaluďu čo jasne pripomína ručné dojenie. Takýmto naťahovaním a presúvaním krvi sa naťahujú aj kavernózne telieska a zväčšujú svoj objem (môžu prijať viac krvi, ergo výsledkom môže byť aj väčší penis). Spoľahlivosť tejto metódy je však neistá – skúsenosti hovoria o náraste o pol centimetra, ale dotyčný pán tento cvik prevádzal až 6 hodín denne počas jedného mesiaca! Oplatí sa? Je to na vás. Inak, o jelqingu sa čoskoro dozviete viac v chystanom podrobnom článku aj s obrázkami. ✅ Hotovo, podrobný článok je už na svete, čítaj: Jelqing je špeciálne cvičenie na zväčšenie penisu – naozaj to s ním pôjde?

 

➡️ Kegelove cviky

Kegelove cviky (posilňovanie svalov panvového dna) sú primárne určené na niečo iné (pomoc pri inkontinencii či predčasnej ejakulácii), ale keďže tým, že bránite predčasnému vyvrcholeniu, zdržujete krv v penise dlhšie a tým ho vlastne spevňujete a o chlp aj zväčšujete. Väčší penis vďaka zvládnutiu Kegelových cvikov tak očakávajte iba pri erekcii. Viac toho o Kegelových cvikoch nájdete v chystanom článku.

 

➡️ Hanging

Kontroverzná metóda, ktorou riskujete, že vám ho odtrhne… Doslova – na penis sa totiž pridáva závažie. Ako by to malo fungovať? Trakcia (ťah), ktorý sa používa dlhší čas zväčšuje penis pomocou mikrotrhlín a deformácie. Väčší penis? Možno o niečo málo. Určite však aj čakajte modriny a bolesť a možno aj jeho nenávratné poškodenie – naozaj to chcete riskovať?

 

➡️ Extendery

Extender, alias „šponovák“, je špeciálny prístroj na zväčšenie penisu, ktorý funguje na princípe pružín v ramenách. Tie vytvárajú trakčnú silu na penis. Účinok je však rovnaký ako pri naťahovaní či hangingu – minimálny a k tomu ešte aj bolestivý (nepohodlie ani nerátam). Ale aby som bol korektný, niektoré typy extenderov sa používajú ako zdravotnícka pomôcka napríklad pri Peyronieho chorobe (induratio penis plastica) či mikropenise.

 

➡️ Vákuové pumpy – hydropumpy

Vákuové pumpy majú dva základné komponenty – podtlakový valec a pumpičku, ktorou sa odsáva vzduch. Odsatím vzduchu z valca sa znižuje atmosferický tlak v okolí penisu, čo priamo zvyšuje krvný tlak v pohlavnom úde. Takto sa efektívnejšie dokáže plniť krvou a kapacita toporivých teliesok sa zvyšuje. Nie je to však taká „lahoda“ ako sa zdá. Pre viditeľný výsledok musíte pumpu používať dlhší čas, je to nepohodlné a niekedy aj bolestivé.

Hydropumpy fungujú na podobnom princípe, len miesto vzduchu vytvára podtlak voda (a je to o niečo pohodlnejšie a menej riskantnejšie). Najznámejšie na trhu sú vodné pumpy značky Bathmate (čoskoro k prečítaniu aj veľký test púmp tejto značky).

 

➡️ Tabletky na zväčšenie penisu

Tak a sme späť pri tabletkách. Tabletky na zväčšenie penisu sú zväčša prípravky, ktoré sú vytvorené z prírodných zložiek a ich fungovanie je založené na zlepšení prietoku krvi. Tie menej solídne sľubujú veľký nárast penisu už do niekoľkých dní, čo však jednoducho nie je možné, ako vám potvrdí každý urológ. Ale nie o tom som chcel…

Princíp a účinky tabliet na zväčšenie penisu

Tabletky na zväčšenie penisu - princíp, symbol penisu vytvorený z tabletiekZväčšiť penis natrvalo naozaj nie je celkom možné (okrem riskantného chirurgického zákroku). Počas erekcie a sexu to však napodiv ide aj užitím vhodného prípravku! Osvedčené prípravky ako Vimax, Zerex, eJoy či Proerecta vám pri dlhodobom užívaní naozaj pomôžu aspoň opticky zväčšiť penis vďaka pravidelnému a lepšiemu prekrveniu. A najlepšie na tom je, že neriskujete žiadne zdravotné problémy ako je to pri iných, poviem rovno pokútnych, spôsoboch zväčšovania penisu.

Pamätajte však aj na to, že hocijako môžu byť tieto tabletky kvalitné – výsledok bude vždy individuálny. Ide totiž o voľno predajné tabletky, na ktoré nie je potrebný lekársky predpis. To je dosiahnuté tak, že tabletky obsahujú len extrakty a výťažky, ktoré majú striktne prírodný charakter. Čiže žiadne synteticky a chemicky vytvorené účinné látky v nich nenájdete. A vedľajších účinkov sa tiež veľmi nedočkáte – to je ďalšia veľká výhoda týchto tabletiek.

💡 TIP na produkt - Vimax
Vimax

Určité zväčšenie penisu a k tomu aj ideálnu erekciu dosiahnete s Vimaxom – výživovým doplnkom kanadského pôvodu s originálnym a vyváženým zložením. Obsahuje Tribulus na podporu produkcie testosterónu v tele a aj Saw palmetto na optimálnu reguláciu hladiny hormónov.

Nájdete v ňom ale aj Ginkgo, Ženšen, vitamíny a ďalšie zaujímavé zložky (hloh, ovos, kajenské korenie). Zloženie je teda vyvážené. Dlhodobým užívaním Vimaxu si môžete teda okrem reálne väčšieho penisu pri erekcii a jej lepšej kvality, tiež významne zvýšiť chuť na sex. Platí aj pre pánov po 50-tke, ktorých takáto vzpruha snáď poteší najviac).

39,00 €

💡 TIP č.1: doručenie do 48 hodín💡 TIP č.2: doprava zadarmo pre celú SR💡 TIP č.3: prehľadný a jednoduchý eshop

 

Najčastejšie otázky

Niekedy sa pri hľadaní potrebných informácií stáva (hlavne čo sa týka takejto pikantnej oblasti), že človek nájde iba také, ktoré dokonale äa možno aj odbornejšie) nevystihujú danú problematiku, prípadne im nie celkom rozumie. Preto teraz pripájam pár odpovedí na otázky od mužov, ktorí ich položili na rôznych serióznych internetových diskusných fórach:

❓ Kde sa dajú kúpiť?

Tabletky na zväčšenie penisu sa nedajú kúpiť len tak hocikde v lekárni – to by bolo asi veľkým prekvapením, keby sa tam niečo obdobné ocitlo, že? Nuž hľadajte ich najskôr v obchodoch a eshopoch s intímnym zameraním. Je však celkom možné, že tam natrafíte iba na produkty, ktoré vám v tejto oblasti veľmi nepomôžu (navzdory bombastickým vyjadreniam). Ja osobne odporúčam prípravky, ktoré sú overené, so zväčšením penisu síce veľmi nepomôžu (maximálne počas stoporenia), no ich pozitívny vplyv na kvalitu erekcie je zaručený.

❓ Existuje garancia, že na obale tabletiek na zväčšenie penisu je vždy iba pravdivé info o ich zložení?

No malo by byť, ibaže niekedy sa stane, že sa dostanete k produktu, ktorý má práve toto odbité veľmi povrchne. Odporúčam sa používaniu takýchto prostriedkov širokým oblúkom vyhnúť – fakt ani netušíte, čo tam často úplne neznámy výrobca mohol zakomponovať. Navzdory tomu tabletky, ktoré sú od overeného producenta (niektoré si predstavíme podrobnejšie na záver), sú v tomto smere úplne niekde inde – musia byť registrované Úradom verejného zdravotníctva a takisto prechádzajú rôznymi testami a skúškami v atestovaných laboratóriách.

❓ Čo sa dá robiť ak nebudú tabletky na zväčšenie penisu účinkovať?

Nič, poviete si len to, že predsa mal ten Kacián v tom článku pravdu. Žarty nabok. Tabletky, ktoré nie sú seriózne, väčšinou nemáte v takom prípade možnosť vrátiť. U niektorých solídnych predajcov, ktorí majú v ponuke kvalitné doplnky sa však dá vrátiť tovar aj po ich objednaní. Niektoré dokonca aj za predpokladu, že ste už otvorili balenie a časť z tabletiek aj užívali. Možnosť vrátenia prípravku, s ktorým nie ste spokojný, je teda asi najlepšia záruka jeho serióznosti.

❓ Na internete sú recenzie, ktoré takéto tabletky vychvaľujú, dá sa tomu naozaj veriť?

Tabletky, ktoré vám za pár dní pomôžu zväčšiť penis len tak o niekoľko centimetrov naraz majú na internete logicky množstvo pozitívnych komentárov, inak by sa nepredávali. Človek chce často uveriť tomu čo taký prípravok ponúka aj vďaka takýmto podhodeným akože reálnym hodnoteniam a recenziám, hoci podvedome správne tuší, že niečo také jednoducho nie je možné… Neverte preto všetkému čo sa na internete píše – ľahko sa môžete popáliť.

 

Tabletky na zväčšenie penisu, ktoré som osobne vyskúšal

Poďme sa ešte spolu pozrieť na tabletky, ktoré som osobne vyskúšal, a ktoré sa prezentovali buď rovno ako pomoc priamo so zväčšením penisu (napríklad Andrimax či Xtrasize), alebo sprostredkovane ako pomoc s lepším prekrvením penisu a tým aj jeho optickým zväčšením počas erekcie (Vimax, Zerex, eJoy, Proerecta…). S niektorými som bol spokojný viac (posledne menované), pretože boli evidentne kvalitnejšie a reálne prezentovali svoje účinky, s inými zas veľmi ani nie.

Ak premýšľate teraz nad tým, že si podobný prípravok zaobstaráte aj vy, zamerajte sa pri ich výbere na niekoľko faktorov, ktoré inak spoľahlivo dokážu preukázať, či je značka kvalitná alebo nie. O čo ide?

  • overte si zloženie prípravku a uistite sa, či majú tabletky potrebné povolenia a sú registrované pre predaj u nás, najlepšie s preukázanými certifikátmi kvality a vykonaných laboratórnych skúškach
  • nereagujte na prípravky, ktoré výrobca prezentuje bombastickými vyjadreniami o ich neskutočných účinkoch
  • zistite si o tabletkách čo najviac dostupných informácií, prejdite si recenzie a skúsenosti s prípravkom (napríklad aj na afrodiziakum.sk) – veľa o značke napovedia
  • tabletky kupujte z overeného zdroja – to znamená z oficiálneho eshopu prípravku/výrobcu, prípadne z lekárne, nikdy nie použité balenia z bazárov a rôznych diskusných portálov, takisto sa nenechajte zlákať na príliš nízku cenu, väčšinou to znamená aj nízku účinnosť takéhoto prípravku, žiaľ

Tabletky na zväčšenie penisu, z ktorých vám síce nenarastie o 5 čísel, ale aj niečo málo navyše poteší

A ktoré tabletky na zväčšenie penisu u mňa zabodovali najviac? Tu sú – so stručným popisom spolu s cenou, prípadne aj odkazom na detailnú recenziu:

názovurčenie a výhodypredajcacena
30 kapsúl
Vimax
Vimax
➡️ prírodný výživový doplnok na erekciu
✅ kvalitná erekcia, oddialenie ejakulácie
✅ perfektné prekrvenie penisu pri erekcii - zvýšená citlivosť
Vimax.sk - eshop

⭐️ doručenie do 48 hodín
⭐️ doprava zadarmo pre celú SR
⭐️ prehľadný a jednoduchý eshop

39,00 €
Chcem vedieť viac
30 + 15 tabliet zdarma
E-reX 24
E-reX 24
➡️ doplnok stravy pre podporu erekcie
✅ pevnejšia erekcia
✅ lepšia výdrž, častejší sex
✅ prírodné zloženie (exotická muira puama, yerba maté + zinok)
✅ vhodný na dlhodobé užívanie
EreX24.sk - eshop

⭐️ garancia vrátenia peňazí
⭐️ TERAZ AKCIA - 15 tabliet zadarmo
⭐️ zásielka v diskrétnom balení

31,99 €
Chcem vedieť viac
15 kapsúl
Erexan
Erexan
✅ okamžité posilnenie erekcie
✅ viac výdrže a chuti na sex
✅ jednoduché užívanie
✅ prírodné zloženie
✅ cena adekvátna účinkom
Erexan.sk - eshop

⭐️ možnosť osobného vyzdvihnutia v Ivanke pri dunaji do niekoľkých hodín
⭐️ doručenie kuriérom do 48 hodín od objednania
⭐️ +421 (0) 222 200 921 infolinka v prac. dni (od 8:30 do 12:00 a od 13:00 do 16:30)

24,90 €
Chcem vedieť viac
60 kapsúl
Aphrodisia V pre mužov
Aphrodisia V pre mužov
➡️ výživový doplnok na zlepšenie erekcie, libida a sexuálneho výkonu
✅ prírodné zloženie bez prídavných látok
✅ dostupný bez receptu
✅ dobrá cena
✅ pre všetkých mužov
Aphrodisia.sk - eshop

⭐️ doprava cez Slovenskú poštu zdarma
⭐️ časté zľavy a akcie (skontrolujte či neprebieha)

24,90 €
Chcem vedieť viac
24 tabliet
eJoy
eJoy recenzia prípravku, skúsenosti
➡️ top erekcia aj pre starších pánov
➡️ určený aj na dlhodobé užívanie
✅ vynikajúce účinky na erekciu a zvýšenie chuti na sex
✅ pomáha predlžovať trvanie styku
✅ vďaka kvalitnému zloženiu aj priaznivý vplyv na prostatu
eJoy.sk - eshop

⭐️ aktívna telefonická podpora (Pon – Pia / 8:00 – 16:00)
⭐️ rýchle doručenie (kuriérom do 48 hodín)

19,90 €
Chcem vedieť viac
12 kapsúl
Proerecta
Proerecta balenie detail
➡️ tabletky na podporu erekcie a zvýšenie libida
✅ účinná podpora erekcie
✅ nástup účinkov do hodiny
✅ žiadne vedľajšie účinky
Proerecta.com - eshop

⭐️ český eshop so zastúpením na Slovensku
⭐️ dodanie tovaru najneskôr do 2 dní
⭐️ diskrétne balenie bez popisu

20,00 €
Chcem vedieť viac
Zerex
všetky Zerex prípravky - Klasik, Extralong, Ultragold
➡️ Zerex Ultragold pre starších mužov na dlhodobé užívanie
➡️ Zerex Klasik na podporu erekcie
➡️ Zerex Extralong na predĺženie styku
✅ známa a overená kvalita
✅ množstvo spokojných zákazníkov - pozitívne recenzie
✅ priaznivý pomer cena / kvalita / spokojnosť
✅ 3 špecifické produkty
iZerex.sk - eshop

⭐️ veľmi rýchle doručenie (väčšinou do 2 dní)
⭐️ časté akcie a zľavy
⭐️ v pracovných dňoch dostupná infolinka 0850 444 777

29,00 €
Chcem vedieť viac

Mohlo by vás zaujímať: články o zväčšení penisu na Afrodiziakum.sk

💡 

‼️ Upozornenie: Cieľom nášho webu je informovať aj o zdravotných poruchách týkajúcich sa sexuality, pohlavnej sústavy... Obsah tohto článku je tvorený z voľne dostupných zdrojov. Nie je konzultovaný s odborníkmi, to jest osobami, ktoré majú oprávnenie predpisovať či vydávať lieky. V žiadnom prípade tak neručíme za následky, ktoré by mohli vyplynúť s nekontrolovaného použitia tu odprezentovaných informácií. V prípade, ak riešite akýkoľvek viac či menej závažný zdravotný problém, na prvom mieste je vždy vyhľadanie odbornej lekárskej pomoci! Odporúčania uvedené v článku sú len informatívneho charakteru, v žiadnom prípade nenahrádzajú lekára!