Erotická masáž

Peter Kacián Téma
10. februára 2021 0

Masáže patria k obľúbeným možnostiam ako možno dopriať svojmu telu oddych a relax a nechať počas nich uvoľniť svoju myseľ. Čoraz väčšej obľube sa teší aj erotická masáž, ktorá umožňuje nielen dosiahnuť uvoľnenie, ale aj zlepšiť sexuálny život a zvýšiť vášeň v partnerskom vzťahu. Jej hlavným cieľom je prebudenie všetkých vašich zmyslov a tým podnietiť sexuálnu túžbu. Uspokojujúci sexuálny život, ku ktorému erotická masáž prispieva navyše znižuje stres a aj pravdepodobnosť hádok a napätia vo vzťahu. Existujú viaceré spôsoby a metódy, ktorými sa možno pri erotickej masáži riadiť a my vám z nich predstavíme niekoľko tipov, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy.

Priebeh erotickej masáže

Môžete začať tým, že vášho partnera požiadate, aby sa uvoľnil a ľahol si na brucho. Prechádzajte dlaňami jemne po chrbte, trite plecia a šiju. Kĺzavými pohybmi schádzajte až k pásu a znova stúpajte nahor, zatláčajúc prstami pokožku. Potom pokračujte podobne na spodnej časti stehien od pásu po kolená. Časť pod kolenom masírujte jemnými krúživými pohybmi, uvidíte že podobný podnet váš partner určite ocení. Nohy patria k častiam tela, kde sa ukladá najviac napätia, preto ich treba masírovať jemne, trpezlivo a s citom. Obzvlášť mocne možno erotickú masáž precítiť aj na perách, ušných lalôčikoch, prsných dvorcoch a bradavkách, kde možno pritlačiť aj viac. Takouto masážou sa telo nielenže uvoľní, ale súčasne sa aj podporí tvorba hormónov a nárast sexuálnej túžby, čo možno ideálne využiť pre prípadné ďalšie sexuálne aktivity.

Niekoľko obľúbených spôsobov erotickej masáže

Vo svalnatých častiach tela ako sú boky, stehná a zadok je napríklad vhodnou metódou nadvihnúť pokožku medzi palcom a prstami pritlačiť a kĺzavým pohybom ju posúvať smerom k druhej ruke. Pokiaľ si chcete počas masáže oddýchnuť, zvoľte pomalé a hlboké pohyby, ak naopak chcete dosiahnuť vyšší stupeň intenzity, pridajte na rýchlosti. V týchto partiách sa odporúča skúsiť aj techniku slabých úderov zo zatvorenými päsťami. Takéto jemné avšak energické údery dokážu vášho partnera vzrušiť na maximum, preto je ideálne nechať si ich na koniec vašej erotickej masáže ako veľkolepý záverečný akt. Vlnivá masáž je naproti tomu spôsobom, v ktorom zovriete ruku v päsť a jej krúživými pohybmi tlačíte na pokožku. Obzvlášť príjemná môže byť takáto masáž na pleciach, dlaniach, chodidlách a na prsiach.

Masážne oleje – zintenzívnenie erotickej masáže

masazne-oleje

Vynikajúcim nápadom, ako vašu erotickú masáž možno ešte okoreniť a zintenzívniť je použiť niektorý z dostupných masážnych olejov, keďže mnohé z nich fungujú ako afrodiziaká a celú masáž tak precítite ešte hlbšie. Masážne krémy, gély a telové oleje môžu byť skutočne veľkým prínosom pre vašu erotickú masáž aj sexuálny život, sú cenovo dostupné pre každého a predávajú sa vo veľkej variácií vôní a chutí, od ovocných až po škoricu, tiramisu či čokoládu. Odporúčame vyskúšať predovšetkým telové oleje Lona Ambra (4,98 €), Supergliter (3,54 €), Lona Čokoláda (4,98 €) a Vianočná škorica-jablko (4,30 €).

masazne-oleje-button

Nezabudnite na atmosféru

Pri erotickej masáži je v neposlednom rade veľmi dôležité aj prostredie, ideálne je zvoliť pokojné miesto, s menej prenikavým osvetlenímpríjemnou arómoupodmanivým hudobným doprovodom. Predovšetkým ženy určite v tomto prípade ocenia aj malé detaily, ktorými možno zaujať ich pozornosť, takže určite zapojte do hry aj svoju predstavivosťfantáziu.


Ako sa vám páčil článok?
4.4/5 - (5 votes)
Autor článku

Som Peter Kacián a už 10 rokov skúmam pôvod mužských sexuálnych problémov, hlavne erektilnej dysfunkcie a poruchy erekcie. Testujem postupy a výživové doplnky, pomocou ktorých je možné tieto problémy odstraňovať. Tento web píšem preto, aby som poradil, ako znovu dostať chuť na sex a ako pomôcť odstrániť znížené libido.

Komentáre
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.