Super Prsia + štíhla línia, alebo väčšie prsia s tabletkami? Aké sú skúsenosti

Peter Kacián Recenzia
22. augusta 2023 0
Super Prsia + štíhla línia
  • Balenie: 30 kapsúl
  • Dávkovanie: 3 kapsuly denne
  • Dostupnosť: Skladom
19,90 € s DPH Pozrieť najlepšiu ponuku
SuperPrsia.sk

Nie ste spokojné s veľkosťou či formou vašich pŕs? A čo tak vyskúšať niektorý z výživových doplnkov, s ktorým sa dá dospieť k väčšiemu poprsiu prírodnou cestou? Jedným z najzaujímavejších na našom trhu je nepochybne aj Super Prsia + štíhla línia. Poviete si, ako už len obyčajné tabletky môžu v tomto pomôcť. Nuž môžu. Nebude to o niekoľko čísel ako po plastickej operácii (drahý invazívny chirurgický zákrok), ale zlepšenie môže očakávať naozaj v podstate každá žena, ktorá je so svojimi prsiami z nejakého dôvodu nespokojná.

Či už je to veľkosť alebo forma pŕs čo vás trápi najviac, vedzte, že na tvar a funkčnosť prsníkov má vplyv viacero faktorov. Je to napríklad genetická predispozícia každej ženy, vek, ale aj tehotenstvo a následné dojčenie, či dokonca tiež stres. Poďme sa teda spolu bližšie pozrieť na prírodný výživový doplnok vo forme kapsúl s názvom Super Prsia. Dajú sa pomocou týchto tabletiek naozaj dosiahnuť nejaké zaujímavé výsledky? Tak o tom vám prezradí viac aj moja partnerka, ktorá si ich vyskúšala, ale aj ostatné ženy, ktoré prípravok hodnotili v rámci diskusií a fór na internete. Prezradíme si o tomto prípravku kompletné informácie. Od základných o zložení a účinkoch, cez dôležité informácie o správnom užívaní a dávkovaní (aby sa žiadaný efekt čo najskôr prejavil), až po ich dostupnosť na trhu (balenia, cena, kde kúpiť).

doba testovania tabletiek2 mesiace
prvé účinkyv priebehu 2. týždňa
na recept⛔️ NIE
zväčšenie pŕs⭐️⭐️⭐️⭐️
spevnenie poprsia⭐️⭐️⭐️⭐️
zmiernenie ženských problémov⭐️⭐️⭐️⭐️
vedľajšie účinky⛔️ NIE
veková hranica18+
zľava✅ ÁNO, zľavový kupón na zľavu 3 €, zadajte superprsia3
diskrétnosť a rýchlosť dodania✅ ÁNO, do 1-2 dní po objednávke

Super Prsia + štíhla línia – charakteristika prípravku, balenie a určenie

Super Prsia + štíhla línia je originálny výživový doplnok s prírodným zložením (rastlinné extrakty a prírodné látky), ktorý je voľne dostupný v lekárňach, aj prostredníctvom oficiálneho eshopu. Tabletky sú vyrobené v certifikovaných priestoroch podľa štandardov GMP – výrobnej praxe a normy HACCP.

Prípravok je štandardne schválený Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, je odskúšaný v laboratórnych podmienkach a disponuje príslušnými certifikátmi. Nájdete ho aj v číselníku ADC.sk, čo je vlastne centrálna elektronická databáza farmaceutických produktov dodávaných do zdravotníckych zariadení na Slovensku.

Certifikáty

 

➡️ Výrobca

Super Prsia + štíhla línia je jedným z prémiových prípravkov slovenskej spoločnosti Imperial Vitamins, ktorá na našom trhu pôsobí už od roku 2008 (medzi prvými produktmi boli tehotenské a ovulačné testy Woman secret). Medzi ďalšie prémiové produkty v rámci výživových doplnkov patrí aj rad Aphrodisia V (tabletky a krémy pre mužov, tabletky a krémy aj pre ženy).

Doplnkovým produktom, ktorý sa pre dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúča užívať súčasne s tabletkami, je v rámci značky krém Super Prsia.

➡️ Balenie

Tabletky Super Prsia + štíhla línia sú balené v papierovej krabičke a zapustené v blistri (30, 90 alebo 60 cps). Je to trvalý a pevný obal, ktorý bezpečne ochráni tabletku či kapsulu pred poškodením a znehodnotením. Na krabičke tiež nájdete základné informácie o zložení, odporúčanom dávkovaní a užívaní, upozornenia či kontakt na výrobcu a distribútora.

Super Prsia + štíhla línia sú vlastne klasické priehľadné kapsuly. Tie pri užívaní potom stačí normálne len prehltnúť (vcelku) a zapiť dostatočným množstvom vody.

Super prsia - tablety

➡️ Určenie

Super Prsia + štíhla línia je vhodný pre každú dospelú ženu, ktorá chce prírodnou cestou zväčšiť a spevniť svoje poprsie. Mladšie i staršie ocenia aj vplyv tabletiek na ich hormonálnu hladinu (zlepšenie menštruácie a celého cyklu, pri menopauze, i tej predčasnej, klimaktériu celkom). S tým, že sa nemusia obávať nárastu hmotnosti, ktoré býva v týchto obdobiach bežné.

 

Zloženie a aktívne látky prípravku

Super Prsia + štíhla línia má striktne prírodné zloženie a tvoria ho výťažky viacerých rastlín, ktoré charakteristicky obsahujú látky zvané fytoestrogény s podobnými vlastnosťami ako majú ľudské estrogény. Ako najvýznamnejšie z tohto pohľadu možno považovať extrakty zo Senovky, Damiány, Saw Palmetto a Benedikta lekárskeho. Prípravok však obsahuje ešte ďalších 6 látok, ktoré takisto prispievajú k zväčšeniu poprsia a jeho lepšej kvalite.

 

Rastlinné extrakty

 

➡️ Senovka grécka

Senovka grécka (Trigonella foenum-graecum), známa aj ako fenugreek či pískavica grécke seno, je veľmi bohatým zdrojom fytoestrogénov. Najdôležitejšou látkou z tohto ohľadu je diosgenín, steroidný sapogenín, ktorý dokáže stimulovať tvorbu estrogénu a podporiť tak aj rast prsného tkaniva a má teda potvrdený mastogenický efekt. V semenách sú prítomné aj ďalšie zlúčeniny podobného charakteru ako yamogenín, gitogenín, tigogenín a neotigogenín ale aj unikátny alkaloid trigonellín.

Senovka a jej blahodárne účinky sú známe už oddávna, okrem podpory tvorby estrogénu je obľúbená aj ako priama podpora laktácie (najmä v kombinácii s Benediktom lekárskym), čo oceňujú mamičky, ktoré potrebujú zvýšiť produkciu materského mlieka. Takisto sa oceňuje jej priaznivý vplyv na trávenie a dýchaciu sústavu (vďaka tomu že podporuje hlienotvorbu, uľahčuje pri respiračných problémoch dýchanie). Z ďalších nespočetných účinkov rastliny spomeniem ešte aj jej úlohu v metabolizme tukov, čím sa podporuje lepšie odbúravanie prebytočného tuku v tele. 👍 Čítaj viac o Senovke na Afrodiziakum.sk.

➡️ Damiána – Pastala rozprestretá

Damiána, alias Pastala rozprestretá (Turnera diffusa) je legendárne afrodiziakum, ktoré používajú hlavne ženy. Podporuje a stimuluje činnosť žliaz s vnútornou sekréciou a teda aj prsné žľazy. Vplýva na hladinu progesterónu v tele, čím má dosah na menštruačný cyklus i na menopauzu. Aktívne látky rastliny pôsobia aj na nervovú sústavu a výsledkom je potlačenie nepriaznivých duševných stavov ako je zvýšená podráždenosť a častejšie zmeny nálady. Z najdôležitejších látok rastliny spomeniem hlavne arbutín, glykozid, ktorý sa v nej nachádza v zaujímavej koncentrácii, a ktorý je známy ako podporná liečba pri bakteriálnych zápaloch močových ciest. Ďalej obsahuje množstvo flavonoidov, oleje a silice, fenoly, terpény i mastné kyseliny.

Odvar z tejto rastliny pili už mayské ženy pred sexom pre ešte väčší pôžitok. Dodnes sa používa v rôznych komerčných prípravkoch, tabletkách či nápojoch, na podporu lepšieho prekrvenia pohlavných orgánov a ich citlivosti. A vďaka tomu, že potláča zvýšenú chuť do jedla, podporuje aj reguláciu hmotnosti. 👍 Čítaj viac o Damiáne.

➡️ Serenoa plazivá

Serenoa, známa ako Saw Palmetto (Serenoa repens), je malá plazivá palma, ktorú nájdete divoko rásť napríklad na Floride. Hoci je typicky známa ako „liek“ na prostatu využíva sa aj na ďalšie účely. Extrakt z plodov tejto palmy, kôstkovice, sa napríklad používa aj na „ženské problémy“ ako poruchy vaječníkov či negatívne prejavy počas menštruácie. Podporuje vylučovanie prolaktínu, hormónu predného laloku hypofýzy, ktorý je známy tým, že riadiaci tvorbu mlieka v období dojčenia, tlmí dozrievanie vajíčka vo vaječníku a tým pádom aj menštruačný cyklus… Z tohto pohľadu je významný aj pri raste prsníkov, pretože podporuje delenie buniek prsných žliaz.

Všetky tieto účinky sú výsledkom pôsobenia mnohých bioaktívnych látok, ktoré táto nenápadná palma obsahuje. Pre rastlinu sú typické napríklad fytosteroly ako je β-sitosterol či stigmasterol, flavonoidy, polysacharidy ale aj estery mastných kyselín (napríklad kaprylovej, palmitovej, laurovej či olejovej). 👍 Čítaj viac o Saw Palmetto.

➡️ Benedikt lekársky

Benedikt lekársky (Cnicus benedictus) je liečivá rastlina, známa už od stredoveku, kedy sa považovala dokonca za všeliek. Rastie prirodzene v krajinách pri Stredozemnom mori. Extrakt z tejto rastliny sa používa pri problémoch s trávením (má sťahujúci účinok, čo sa cení napríklad pri hnačkách a podporuje rast zdravej črevnej mikroflóry), na podporu tvorby mlieka (v kombinácii s už spomínanou senovkou), či lepšiu tvorbu žlče a správnu funkciu žlčníka.

V tabletkách Super Prsia + štíhla línia je kvôli tomu, že je bohatým zdrojom fytoestrogénov a napríklad aj tanínov, ktoré prispievajú k normálnej hladine hormónov v ženskom tele čím sa tiež podporuje rast pŕs. 👍 Čítaj viac o Benedikte lekárskom.

Ďalšie rastlinné extrakty + aminokyselina

➡️ Jam čínsky

Jam čínsky, Wild Yam či oficiálne Dioskórea huňatá (Dioscorea oppositifolia), je liečivá rastlina známa najmä v tradičnej čínskej medicíne, kde sa používa pri problémoch s dýchacím ústrojenstvom a na podporu vitality. Obsahuje okrem iného aj fytoestrogény a prostredníctvom týchto látok podporuje činnosť žliaz s vnútornou sekréciou (aj prsné žľazy). Najznámejší je diosgenín, ktorý podporuje normálnu hladinu hormónov v ženskom tele, čím mimo iné stabilizuje menštruačný cyklus a pomáha s nepriaznivými prejavmi menopauzy.

➡️ Fenikel obyčajný

Fenikel (Foeniculum vulgare) je známa rastlinka, ktorá sa často používa používa v kuchyni ako korenie, drvené feniklové zrná v čaji blahodárne pôsobia na trávenie (fenikel je jednou z mála rastlín, ktoré batoľa „môže“). Menej ľudí však vie, že je to aj účinné afrodiziakum, ktoré vplýva na hormonálnu hladinu muža i ženy. Aktívne látky, ktoré táto bylina obsahuje pôsobia okrem iného aj na bolestivú menštruáciu, na nepriaznivé prejavy menopauzy, bolesti hlavy a nakoniec aj na podporu činnosti mliečnych žliaz.

➡️ Angelika čínska

Angelika čínska, Archangelika (Angelica sinensis) je rastliny, ktorú volajú “ženský ženšen”. Prečo? Dokáže stimulovať tvorbu estrogénu a podporuje všetky „ženské“ funkcie organizmu. Čiže okrem pomoci pri problémovej menštruácii a menopauze zafunguje aj v rámci rastu tkaniva prsných žliaz.

Inak, prispieva tiež k zlepšeniu krvného obehu, pomáha chrániť tkanivá pred voľnými radikálmi. Všeobecne možno povedať, že sa Angelika dokáže postarať o celkovú regeneráciu ľudského tela a dodať mu energiu. Jedná sa výnimočné tonikum, presne ako ženšen.

➡️ Kelp 

Kelp sú morské riasy druhu Ascophyllum nodosum. Vyznačujú sa tým, že sú naozaj veľmi bohatým zdrojom minerálov (obsahuje ich dokonca viac ako 70). Tento nevšedný „liek“ pomáha so zlepšením stavu pokožky, vlasov a nechtov, prispieva k lepšiemu spaľovaniu tukov, pričom zamedzuje ich rýchlemu vstrebaniu. Napomáha k pocitu nasýtenia (má vyšší obsah vlákniny) a tým pádom aj k regulácii hmotnosti. Štíhla línia (dodatok za Super Prsia) je hlavne ich zásluhou.

➡️ Srdcovník obyčajný

Srdcovník obyčajný (Leonurus cardiaca) je liečivá rastlina, ktorá tiež obsahuje zaujímavé množstvo fytoestrogénov. Tie, ako už dobre vieme, prispievajú k udržaniu normálnej hladiny pohlavných hormónov v tele. A ako už samotný názov rastliny napovedá, má tiež priaznivé účinky na srdce a kardiovaskulárny systém.

➡️ L-Tyrozín

L-tyrozín je takisto jednou zo zložiek prípravku Super Prsia + štíhla línia. Jedná sa o neesenciálnu aminokyselinu (to znamená, že telo si ho v normálnom stave vytvára, ale konkrétne tyrozín iba vtedy, ak je v tele dostatok fenylalanínu), ktorá je prekurzorom pre biosyntézu takých dôležitých hormónov ako je adrenalín, noradrenalín, tyroxín či trijódtyronín a zároveň je potrebný pre biosyntézu melanínov a neurotransmiterov – dopamínu a biochrómu. L-tyrozín pôsobí ako stimulant a čo je zaujímavé, prispieva aj k potlačeniu chuti do jedla.

 

Zloženie látok v 1 maximálnej dennej dávke (3 kapsuly)

látkamnožstvo
Saw Palmetto - Serenoa plazivá (Serenoa repens)
348 mg
Senovka grécka - Fenugreek (Trigonella foenum-graecum)
219 mg
Dioskórea huňatá (Dioscorea villosa)
198 mg
Fenikel obyčajný (Foeniculum vulgare)
198 mg
Benedikt lekársky (Cnicus benedictus)
150 mg
L-Tyrozín
129 mg
Morské riasy Kelp (Ascophyllum nodosum)
90 mg
Angelika čínska (Angelica sinensis)
48 mg
Damiána - Pastala rozprestretá (Turnera diffusa)
48 mg
Srdcovník obyčajný (Leonurus cardiaca)48 mg

Prídavné látky: želatína (obal kapsuly), stearan horečnatý (protihrudkujúca látka)

Pozri zloženie prípravku priamo na krabičke

Super prsia - zloženie

Super Prsia + štíhla línia: zloženie

Účinky Super Prsia + štíhla línia

Jednoznačne najhlavnejším účinkom týchto tabliet je pomoc so zväčšením poprsia. To sa prejaví aj zlepšením pevnosti a pružnosti pokožky pŕs. No prípravok má väčší dosah a pôsobí aj v iných oblastiach, najmä však tých, ktoré sa týkajú hormonálnej hladiny v tele ženy. Toto sú hlavné oblasti pôsobenia doplnku rozpísané podrobnejšie:

 

💕 Väčšie prsia

Väčšie prsia vďaka užívaniu prírodného doplnku? Verte či nie, ale ten efekt tu vážne je. Za všetkým stojí komplexné zloženie prípravku, ktoré zahŕňa overené rastlinné extrakty a ďalšie prírodné látky. Tie sú význačné najmä tým, že obsahujú fytoestrogény – látky podobné estrogénom, ktoré dokážu pozitívne pôsobiť na delenie buniek tkaniva prsných žliaz. Výsledok? Väčšie a krajšie poprsie – dekolt, ktorý si okamžite všimne každý muž.

Na druhú stranu neočakávajte okamžitý skok a posun vo veľkosti o niekoľko čísel. Tento proces je dlhodobejšieho charakteru a rátať tak musíte s niekoľkomesačným poctivým užívaním tabletiek. A po ukončení intenzívnej kúry je potom potrebné pre udržanie optimálnych výsledkov každých 6 mesiacov využívať takzvanú udržiavaciu dávku (90 kapsúl – mesačné balenie)

Väčšie prsia prirodzenou formou…

💡 ...alebo ako sa vyhnúť plastike?

Ak túžite po väčších prsiach neznamená to hneď, že musíte absolvovať plastickú operáciu. Je to síce okamžité riešenie, ale na druhú stranu sa jedná o invazívny chirurgický zákrok, ktorý jednoducho bolí a nemusí sa vždy podariť k úplnej spokojnosti pacientky. Mali by ste pouvažovať aj nad prirodzenejšou formou, ktorá zahŕňa rôzne krémy na spevnenie poprsia, výživové doplnky ako je Super Prsia + štíhla línia, zmenu životosprávy a vhodné cvičenia. Čo všetko môžete skúsiť?

❤️ Výživový doplnok* s obsahom rastlinných extraktov bohatých na fytoestrogény.
❤️ Krém, kozmetický prípravok, ktorý prsia spevní a pokožku dokonale hydratuje a zjemňuje (napríklad Super Prsia krém).
❤️ Stravu viac obohatenú o ovocie, strukoviny a mliečne výrobky, ktoré podporujú zdravé poprsie.
❤️ Správne držanie tela – to znamená sedieť a kráčať vzpriamene.
❤️ Správnu polohu v spánku – najvhodnejšia pre vaše prsia je tá na chrbte
❤️ Cvičenie – aj pár jednoduchých cvičení dokáže s vašim poprsím urobiť divy, vyskúšajte napríklad kliky, alebo aj ďalšie cvičenie, pri ktorom spojíte dlane pred hrudníkom a zatlačíte ich silno proti sebe (aspoň na 10 sekúnd).

*Na trvalé a viditeľnejšie výsledky s prípravkom Super prsia + štíhla línia si doprajte kompletnú procedúru, ktorá trvá 3 mesiace. Na to sa hodí najväčšie dostupné balenie so 180 kapsulami: Kompletná procedúra, čo vás mimochodom vychádza aj cenovo najvýhodnejšie.

 

💕 Pevnejšie poprsie

Ďalšia vec, ktorá nevyhnutne súvisí s veľkosťou pŕs je ich pevnosť. Druhý významný efekt užívania je práve zlepšenie v oblasti spevnenia poprsia. Pevné a pružné prsia už na pohľad pôsobia lepšie a presne preto sú často ešte viac oceňované u mužov (aj na úkor ich veľkosti). Tieto účinky prípravku sú podľa skúseností, žien, ktoré ho užívali asi aj najviditeľnejšie a vládla s nimi najväčšia spokojnosť. Samozrejme, netreba sa spoliehať iba na pilulky. Nevyhnutnosťou je určite aj zvýšená starostlivosť, ktorú vaše poklady naozaj potrebujú.

 

💕 Pokožka

Prsia sú iba vtedy naozaj krásne ak sa prezentujú perfektnou pokožkou, sú vytvarované a maximálne atraktívne. Tento efekt zabezpečujú viaceré zložky prípravku, no najlepšie si v tomto smere počínajú morské riasy Kelp, ktoré sú bohatým zdrojom výživných látok. Ktoré mimochodom okrem zlepšenia kvality pokožky, zlepšujú aj stav vlasov a nechtov. Na druhú stranu, ak chcete primárne riešiť práve túto oblasť, na trhu samozrejme jestvujú špecializované prípravky, ktoré sa na to hodia viac. Ale ako bonus navyše to poteší aj pri Super Prsia + štíhla línia.

 

💕 Ženské problémy

Už toľko spomínané fytoestrogény obsiahnuté v jednotlivých zložkách prípravku majú celkom dôležitý vplyv hlavne na hormonálny systém ženy. To znamená, že jeho užívaním si môžete pomôcť aj s problémovou menštruáciou a nepravidelným cyklom, či s nástupom menopauzy so všetkými jej nepriaznivými prejavmi. Tento účinok je takisto individuálny, ženy ho spomínajú hlavne vtedy ak nejakým zo spomenutých problémov trpia. Niekoho tieto účinky doslova prekvapia a niekto ich ani nezaregistruje.

 

💕 Štíhla línia

Hoci by sa mohlo zdať, že štíhla línia v názve prípravku je len reklamný ťah, nie je tomu celkom tak. Viaceré látky obsiahnuté v prípravku majú reálny vplyv pri kontrole vašej hmotnosti (vplyv na metabolizmus tukov, potlačenie chuti do jedla). Neznamená to však, že užívaním tohto prípravku rovno schudnete, skôr ide o to by ste počas procedúry a naberaní hmoty na prsiach nepribrali aj celkovo (obava mnohých žien).

💡 Nezabúdajte na individuálny nástup účinkov

Keďže je výživový doplnok Super Prsia + štíhla línia postavený striktne iba na látkach prírodného charakteru, výsledky jeho užívania sa nutne objavia až po nejakom období. Takisto to znamená, že doba nástupu a účinky samotné budú individuálne. Prečo? Pretože je to závislé aj na ďalších faktoroch, ktoré efekt prípravku dokážu ovplyvniť v nemalej miere tiež. Jedná sa najmä o vek a zdravotný stav ženy, životosprávu či genetické predispozície.

 

Nežiadúce účinky a riziká užívania

Keďže je doplnok Super Prsia + štíhla línia prírodného charakteru, tak naozaj nie je dôvod na obavy. Riziko vedľajších nežiadúcich účinkov užívania tohto prípravku je totiž minimálne. Je však dôležité, aby ste bez výnimky dodržiavali výrobcom stanovenú dennú dávku (3 tabletky)! Pozor si však musia dať precitlivenejšie osoby na alergické reakcie, ktoré sa zväčša prejavia hneď v úvode užívania prípravku. Ak sa náhodou vyskytnú aj u vás, ďalší postup konzultujte so svojim lekárom.

 

Kontraindikácie a interakcie

Prípravok Super Prsia + štíhla línia nie je určený deťom a tehotným či dojčiacim ženám a osobám alergickým na niektorú zo zložiek prípravku. Možnou kontraindikáciou môžu byť aj niektoré závažnejšie ochorenia týkajúce sa hormonálneho systému. V takom prípade je nutné aby ste sa o užívaní prípravku dohodli s lekárom. Podľa dostupných informácií nie sú známe žiadne prípady interakcie s inými liekmi. Ak však máte akékoľvek pochybnosti, tak užívanie v kombinácii s inými prípravkami (lieky i doplnky) konzultujte so svojim lekárom.

Skladovanie: Tabletky chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením do teploty 5-25 °C a skladujte ho mimo dosahu detí. Upozornenie: Super Prsia + štíhla línia určite nie je liek a nie je ani náhradou pestrej a rozmanitej stravy, neprekračujte odporúčanú dennú dávku uvedenú na obale prípravku.

 

Super Prsia + štíhla línia – predaj a cena prípravku, zľava a akcia

Tablety Super Prsia + štíhla línia sa na našom trhu predávajú bez nutnosti vyšetrenia u lekára a potreby receptu. V rámci dostupných balení máte samozrejme na výber.

💡 TIP na produkt - Super Prsia + štíhla línia
Super Prsia + štíhla línia
  • Štartovacie balenie
  • komplexný výživový doplnok pre väčšie a pevnejšie prsia a štíhlu líniu
  • bohaté prírodné zloženie: Benedikt lekársky, Senovka gréckaSaw PalmettoDamiána a ďalšie
  • lepšia pokožka i vlasy
  • pomoc pri ženských problémoch

➡️ Cena

Super Prsia + štíhla línia sa dajú kúpiť v troch druhoch balení. Prvé, najmenšie (30 cps) a je určené na úvodnú časť celej kúry a nazýva sa Štartovacie balenie. Druhé je takzvané Pokračovacie balenie (90 cps) a slúži na pokračovanie po štartovacom balení. Tretie balenie je najväčšie a samozrejme aj cenovo najvýhodnejšie (180 cps celkom) a zahŕňa v sebe v podstate 1 štartovacie, 1 pokračovacie a 1 udržovacie balenie (viac o odporúčanom dávkovaní prípravku).

Prehľadná tabuľka dostupných balení Super Prsia, vrátane zvýhodnených balíčkov a ostatných produktov (krém, podprsenka) aj s cenami:

variantcena a počet cps v balenícena za 1 cps / 1 dávku
💊 Štartovací balíček19,90 € / 30 kapsúl0,66 € / 1,98 €
OBJEDNAŤ
💊 Pokračovacie balenie29,90 € / 90 kapsúl
- ušetríte 29,80 €
0,33 € / 0,99 €
OBJEDNAŤ
💊 Kompletná procedúra49,90 € / 180 kapsúl
- ušetríte 69,50 €
0,28 € / 0,84 €
OBJEDNAŤ
Super Prsia krém11,90 € / 60 mlOBJEDNAŤ
Super prsia BRA (podprsenka)14,90 €OBJEDNAŤ
Tabletky + podprsenka39,90 € / 90 kapsúl + 1 ks
- ušetríte 5,90 €
OBJEDNAŤ
Tabletky + krém29,90 € / 30+10 kapsúl + 60 ml
- ušetríte 0,40 €
OBJEDNAŤ
Tabletky + krém34,90 € / 90 kapsúl + 60 ml
- ušetríte 10,40 €
OBJEDNAŤ
Tabletky + krém49,90 € / 180 kapsúl + 60 ml
- ušetríte 14,40 €
OBJEDNAŤ

Ako sami máte možnosť vidieť, tabletky dokážete výhodne kúpiť aj prostredníctvom zmiešaných balíčkov, no jednotlivé produkty si dokážete zaobstarať aj samostatne, je to na vás. Pokiaľ ide o zväčšenie pŕs, tak v tom prípade vám samozrejme odporúčam „Kompletnú procedúru“, kde je efekt užívania prípravku najviditeľnejší.

➡️ Zľavy a akcie

Výrobca Imperial Vitamins je na našom trhu už od roku 2008 a je to v podstate už overený producent kvalitných produktov. Preto pri nákupe prostredníctvom oficiálneho eshopu SuperPrsia.sk máte možnosť využiť niektorú z akcií a zliav, ktoré výrobca ponúka. Toto sú aktuálne výhodné akcie:

  • akcia: lepšia cena v rámci balenia a zvýhodnených balíčkov, čo som už naznačil v predošlej tabuľke
  • akcia: momentálne prebieha akcia pre všetky produkty eshopu DOPRAVA diskrétne zadarmo
  • zľava 3 € na nákup produktov z rady Super Prsia na oficiálnej stránke
💡 Bonus pre čitateľov Afrodiziakum.sk: Super Prsia + štíhla línia ZĽAVOVÝ kupón na 3 € – zadaj do objednávky: superprsia3

 

Kde ho kúpiť a za akú cenu

Originálne tabletky Super Prsia + štíhla línia sa dajú kúpiť aj v lekárni, či už na internete alebo i v kamenných prevádzkach. No nie všade na ne natrafíte so 100%-nou samozrejmosťou a určite nie v rámci zvýhodnených balíčkov (ak, tak len vážne náhodou).

Aj preto je najideálnejší nákup prostredníctvom ✅ oficiálneho eshopu. Je to cenovo určite výhodnejšie a samozrejme aj pohodlnejšie, navyše absolútne diskrétne

Super Prsia tabletky

💡 TIP na produkt - Super Prsia + štíhla línia
Super Prsia + štíhla línia
  • Štartovacie balenie
  • komplexný výživový doplnok pre väčšie a pevnejšie prsia a štíhlu líniu
  • bohaté prírodné zloženie: Benedikt lekársky, Senovka gréckaSaw PalmettoDamiána a ďalšie
  • lepšia pokožka i vlasy
  • pomoc pri ženských problémoch

Super Prsia krém

💡 TIP na produkt - Super Prsia krém
Super Prsia krém

Krém môže napomôcť tabletkám pri zväčšovaní objemu a pevnosti poprsia. Pokožka pŕs a dekoltu je vďaka používaniu krému sviežejšia, dobre hydratovaná a pružná s mladistvým vzhľadom. Výsledky bývajú najlepšie viditeľné približne v 3-4 týždni od začiatku užívania krému.

Presné zloženie krému: Aqua, Glyceryl Stearate, Glycine Soja Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Allantoin, Calendula Officinalis Flower Extract, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Humulus Lupulus Extract, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Ako ho používať: 2 x denne naneste primerané množstvo Super Prsia krému na prsia a dekolt. Poriadne ho vmasírujte do prsníkov jemnými a krúživými pohybmi idúcimi od koreňa prsníka až ku ramenám. Oblasti bradaviek sa vyhýbajte. Predtým ako sa opäť oblečiete, nechajte pár minút krém vstrebať sa.

11,90 €

 

Ako kúpiť a objednať (oficiálny eshop)

Ak nechcete hľadať kamennú či online lekáreň, kde by ste na Super Prsia konečne natrafili, tak najlepšie pre vás dozaista bude využiť služby oficiálneho eshopu na internete. Postup pri objednávke online sa ničím nelíši od iných eshopov. V skratke vám teraz uvediem postup pri objednávke s dôležitými informáciami o možnostiach platby, balení a výbere dopravcu.

  • vyberiete si produkt – samostatne krém, tabletky alebo zvýhodnený balíček
  • doplníte potrebné osobné údaje, vrátane vami zvoleného miesta doručenia objednaného tovaru
  • zvolíte si spôsob dopravy a platby
  • svoju objednávku ešte raz pre istotu skontrolujete
  • jedným kliknutím ju môžete odoslať (záväzná objednávka)

Pár základných informácií o objednávke, doprave a platbe

  • objednávka prebieha online cez autorizovaný internetový obchod
  • doručenie je možné kuriérom UPS alebo Slovenskou poštou
💡 DOPRAVA

Slovenská Pošta – ZDARMA (momentálna akcia, inak 2,40 €), klasické prepravné podmienky
Kuriér UPS – ZDARMA (momentálna akcia, inak 4,98 €), doprava s garanciou doručenia do 2 pracovných dní, o doručení zásielky budete vopred informovaní

  • zaplatiť môžete na dobierku (nie je spoplatnená žiadnym dodatočným poplatkom), ale aj vopred prevodom na účet
  • každá zásielka je balená a odosielaná ako absolútne diskrétny balík – nikto nespozná, čo sa v nej nachádza
  • zásielka je zvyčajne expedovaná najneskôr do 2 dní od prijatia objednávky, doručenie je v priebehu 1-2 pracovných dní

Okrem toho si tabletky a ostatné produkty značky Super Prsia objednať i z Čiech. Potom však rátajte s tým, že predpokladaná doba doručenia je približne do štyroch pracovných dní a cena za doručenie Slovenskou poštou do zahraničia (CZ) 8,90 €.

 

Užívanie a dávkovanie

Účinok tabletiek Super Prsia + štíhla línia je založený na ich prírodnom zložení a na dlhodobom pravidelnom užívaní. Užívanie prípravku je mierne komplikovanejšie, čo súvisí najmä s tým, že existuje viac možností ako ho môžete užívať (respektíve, v ktorej fáze procedúry práve ste a či ste už tento doplnok v minulosti už užívali). Najviac podstatné sú však pre vás tieto informácie:

  • odporúčaná denná dávka sú 💊 3 kapsuly, rozdelené ideálne po jednej ráno, na obed a večer
  • nezabudnite ich zapiť poriadnym dúškom vody, podporíte tak lepšie a rýchlejšie vstrebanie látok prípravku organizmom
  • tabletky môžete s úspechom kombinovať aj s krémom Super Prsia
  • s čím ich kombinovať určite nemôžete je alkohol

🕐 Aby ste dosiahli optimálne a dlhotrvajúce výsledky je podľa výrobcu najlepšie na úvod využiť 💊 1 Štartovacie balenie (1 x 30 cps). Následne potom 💊 2 Pokračovacie balenia (2 x 90 cps). Dokopy to je teda celkom 210 kapsúl v období 2 mesiacov a 10 dní.

Po ukončení tejto kúry je potom vhodné, a povedzme si na rovinu aj potrebné, pre udržanie optimálnych výsledkov každých 6 mesiacov užívať 💊 1 takzvané udržiavacie balenie (1 x 90 cps).

Super prsia - použitie, dávkovanie

Super Prsia + štíhla línia: použitie, účinky, dávkovanie

 

Najväčšie výhody prípravku Super Prsia ako ich vidím ja

  • úplne prírodné zloženie doplnku (rastlinné extrakty a dôležitá aminokyselina)
  • výsledok užívania prípravku sú pevnejšie a viac vytvarované prsia, väčšie a plnšie poprsie
  • účinky sú viditeľné už po 2-3 týždňoch užívania
  • je dostupný bez receptu a potreby vyšetrenia u lekára
  • nemá žiadne známe vedľajšie účinky
  • určený pre všetky ženy od 18 rokov, staršie dámy i mladšie slečny
  • eshop ponúka rýchle a diskrétne doručenie, časté akcie a zľavy, poštovné zdarma ku každému produktu
  • možnosť kombinovať tabletky s krémom pre ešte výraznejší efekt
  • žiadne priberanie na hmotnosti ako dôsledok užívania tabletiek

 

Moje vlastné skúsenosti

Z pochopiteľných dôvodov som tieto tabletky netestoval ja, ale moja partnerka. Podľa môjho názoru síce veľmi svoje poprsie a dekolt vylepšovať ani nemusela, ale poznáte to – žena = perfekcionalistka, a hlavne čo sa týka jej pŕs.

Ako teda tabletky užívala moja partnerka? Presne podľa pokynov a odporúčaní výrobcu. Každý deň to bolo po 3 tabletky (ráno, naobed a večer vždy po jednej). Využila k tomu optimálne balenie t.j. 30 + 90 + 90 kapsúl (1 x štartovací balík + 2 x pokračovací), ktoré jej vydržalo zhruba na 2 mesiace. A takmer od začiatku používala aj Super Prsia krém na predpokladané zvýraznenie účinkov.

➡️ A výsledok?

Už v podstate v priebehu 2. týždňa začala pociťovať prvé účinky užívania prípravku. Prejavilo sa to hlavne na zlepšení pevnosti a pružnosti partnerkiných pŕs a hebkejšej pokožke. Čiže nástup účinkov bol prekvapujúco celkom skorý. Primárny efekt prípravku – zväčšenie poprsia sa dostavil o niečo neskôr a nie zas s extra výsledkom, no posun vo veľkosti bol naozaj viditeľný.

Z ostatných účinkov Super Prsia + štíhla línia nemôžem hodnotiť už žiadny. Partnerka nemá problémy s menštruáciou ani samotným cyklom, nie je v menopauze a ani nemá problém s nadbytočnými kilogramami (počas užívania prípravku nenabrala snáď ani gram navyše).

V neposlednom rade však musím vyjadriť spokojnosť aj s eshopom, ktorý tento produkt oficiálne predáva. Celý proces od objednávky až po doručenie prebehol úplne hladko, komunikácia s eshopom bola na jednotku, doprava zadarmo…

Partnerka hodnotí tento výživový doplnok z hľadiska výsledkov veľmi kladne a odporúča ho každej žene, ktorá sa chce pokúsiť zväčšiť a vylepšiť svoje poprsie prírodnou cestou a nie nožom.

 

Skúsenosti ostatných žien (diskusia, fórum, Heureka, video)

Super Prsia + štíhla línia sa na Slovensku predáva už nejaký ten rôčik a preto je možné nájsť k nemu dostatočné množstvo reakcií.  Známym sa stal aj vďaka viacerým tváram z televíznej obrazovky, ktoré tento prípravok propagovali. Žiarivý príklad je známa moderátorka Erika Judínyová.

Väčšina žien, ktoré si vyskúšali tento výrobok na vlastnej koži s ním bola aj spokojná. Mnohé z nich tvrdia, že im kapsule skutočne pomohli zväčšiť a spevniť prsia, dokonca aj zvýšili chuť na sex. Niektoré na sebe spozorovali aj zlepšenie kvality vlasov, zjemnenie pleti či upravenie chuti do jedla. Môžete sa však stretnúť aj s niektorými negatívnymi názormi. Existujú príspevky od žien, v ktorých sa môžete dočítať, že sa im popri používaní produktu zvýšila hmotnosť, vytváralo sa im viac akné, alebo že im tabletky spôsobovali migrény. Ďalšie zase pre istotu na sebe žiadne účinky či už pozitívne alebo negatívne vôbec nespozorovali. Vedzte však, že tieto nie príliš nadšené komentáre boli naozaj v menšine, ako som už spomínal na úvod prevláda pozitívne hodnotenie prípravku.

Toto sú najzaujímavejšie postrehy a recenzie od žien, ktoré sa mi podarilo na internete nájsť:

ℹ️ spokojnosť – dokonca si to všimol aj manžel…

„…všeobecná spokojnosť, veľmi som tomu neverila, ale manžel si všimol a pochválil. Prsia sú plnšie ťažšie, pevnejšie. Už po mesiaci...“ (Ikus N.)

ℹ️ efekt výborný aj napriek obavám z rastlinných hormónov

„…Pre mňa je hlavné to, že sa mi po pôrodoch upravila menštruácia, zlepšila sa mi pokožka, celkovo sa mi spevnila postava, aj prsia sa mi o niečo zväčšili a sú plnšie. Trochu sa bojím tých hormónov, aj keď by mali byť z rastlín….“ (Anna)

ℹ️ kto hľadá ten nájde – Superprsia

„…po zdĺhavom vyhľadávaní na internete, kde je v tomto smere dosť produktov… som dala na odporúčanie mojej kamarátky a zakúpila som si Superprsia – štíhla línia. Užívam ich viac ako pol roka a nehovorím, že sa mi prsia zväčšili hneď o niekoľko čísel, ale sú oveľa plnšie a pevnejšie. Mám príjemný pocit, cítim sa lepšie a prišlo aj trochu sebavedomie. Z vlastnej skúsenosti a z toho, čo som o Superprsiach na nete čítala, len potvrdzujem účinok a pripájam sa k väčšine spokojných zákazníčok…“ (Martina)

ℹ️ Niečo aj z negatívneho súdka

úprimne? neverím, že niekomu zmenili tieto tabletky prsia. Ak by to bola pravda, nikto by nechodil na plastické operácie a ušetril by na tabletkách. Ja som tomu neverila, vybrala som 3 balenia a samozrejme efekt žiaden. Nič prekvapujúce, ale aspoň viem dať pravdivé hodnotenie. Urobila som si aj foto pred a po a samozrejme nič. Tak neviem… prsia sa každopádne nezmenili. Možno je potrebné viac balení...“ (Natália K.)

ℹ️ Heureka

Super Prsia + štíhla línia - skúsenosti Heureka

ℹ️ VIDEO

Super PRSIA + štíhla línia - prirodzené zväčšenie poprsia

ℹ️ VIDEO II.

Mudr. Mário Lužinský - zväčšenie pŕs pomocou fytoestrogénov - Super PRSIA + štíhla línia.

ℹ️ VIDEO III.

Super PRSIA + štíhla línia - TV spot

 

ℹ️ Najčastejšie otázky

Pri hľadaní zaujímavých komentárov a postrehov od žien, ktoré Superprsia skúšali som natrafil aj na množstvo otázok, ktoré do pléna kládli viaceré ženy a neboli zodpovedané. Pár z nich zverejňujem aj v tejto recenzii, samozrejme aj s mojimi odpoveďami.

❓ Je užívanie tabliet Super Prsia + štíhla línia a používanie krému Super Prsia bezpečné?

Je. A to vďaka tomu, že tabletky a krém obsahujú prírodné látky, ktoré sú telu viac prirodzené ako synteticky vyrobené zlúčeniny. Oba produkty sú vyrobené v rámci prísnych pravidiel Správnej výrobnej praxe (GMP) a jednotlivé zložky pochádzajú z bezpečných zdrojov v overenej kvalite.

❓ Pre koho nie sú tabletky určené?

Super Prsia samozrejme nie sú určené každému. Určite ich nesmú užívať tehotné a dojčiace matky a deti. Takisto treba vopred zvážiť či vaše prípadné problémy s hormonálnou hladinou nie sú prekážkou užívania tohto prípravku (pokojne to prekonzultujte so svojim lekárom). Tiež ho nesmú užívať ľudia s alergickou reakciou na akúkoľvek zložku prípravku, vrátane prídavných látok.

❓ Kedy sa dajú čakať prvé účinky a na ako dlho?

Nástup účinkov je individuálny. Partnerka pocítila prvé kladné účinky už v priebehu 2 týždňa užívania, niektoré ženy pocítia zlepšie napríklad až po mesiaci užívania. Je to individuálne. Ako dlho tento efekt vydrží? Ak dodržíte odporúčanie výrobcu a absolvujete zakaždým aj takzvanú udržiavaciu kúru (90 kapsulové balenie raz za pol roka) tak by mal byť trvalého charakteru.

❓ Ako dlho trvá doručenie tabliet pri objednávke cez internet?

Cez internet prostredníctvom oficiálnej stránky prípravku je to v podstate rýchly proces. Keďže komplet všetky produkty sú skladom, doma ich môžete mať už do 48 hodín od odoslania objednávky, kuriérom dokonca aj skôr (do 24 hodín). Ak sa obrátite na niektorý iný eshop, ktorý Super Prsia + štíhla línia ponúka, tak tu je proces objednávky a následného dodania tovaru individuálny, podľa obchodných podmienok každého predajcu.

❓ Môžu sa tabletky Super Prsia + štíhla línia kombinovať s inými spôsobmi zväčšenia poprsia?

S inými spôsobmi typu cvičenie a zmena životosprávy ako podpora zväčšenia pŕs áno. S inými tabletkami podobného zamerania by sa však tento prípravok kombinovať určite nemal. Prečo? Ľahko sa totiž môže stať, že niektoré zložky z užívaných prípravkov k sebe jednoducho nesadnú, čo môže dospieť až k tomu, že efekt užívania bude minimálny, ak sa vôbec prejaví. Tabletky však môžete kombinovať s krémom tej istej značky. Podporíte tak účinky a efekt zväčšenia a pevnejšie prsia sa tak môže prejaviť skôr.

❓ Chcem Superprsia vyskúšať, no bojím sa, že ešte viac schudnem, mám fakt málo kg. Môžem?

Môžete ho vyskúšať. Hoci prípravok obsahuje zložky, ktoré sa zúčastňujú na metabolizme tukov, je nakombinovaný tak aby sa počas procedúry na zväčšenie objemu pŕs hlavne nepriberalo. Niektoré užívateľky síce potvrdili nejaký úbytok váhy (2-3 kg), no mohlo ísť aj o úpravu jedálnička a tiež je pravda, že každá žena reaguje na výživové doplnky inak. Ak sa fakt bojíte toho aby ste príliš neschudli, vyskúšajte na začiatok len základné 30 kapsulové balenie spolu s krémom. A podľa výsledkov sa potom zariaďte.

❓ Môže užívanie výživového doplnku Super prsia + štíhla línia zvýšiť možnosť otehotnenia?

Nie, prírodné zložky prípravku na to nemajú žiaden vplyv. A ak tak len zanedbateľný. Výrobca takýto účinok nepredpokladá ani ho nijak neprezentuje.

❓ Môžu sa tabletky užívať aj keď mám celiakiu?

Výživový doplnok Super Prsia + štíhla línia neobsahuje lepok, takže celiakia nie je žiadnou prekážkou v užívaní tohto prírodného prípravku.

 

Super Prsia + štíhla línia a moje zhodnotenie na záver

Veľkosť a forma poprsia v súčasnosti predstavuje trápenie pre mnohé ženy. Ak do tejto kategórie patríte aj vy a svojim prsiam by ste radi dodala iný, ten správny, tvar, máte viaceré možnosti. Existujú napríklad rôzne cviky, ktoré vám môžu pomôcť. Treba ich však praktizovať neustále a zázraky tiež nespôsobia. Stávkou na istotu je naopak plastická operácia. Ale… Tej sa však mnoho žien obáva, okrem toho, že je finančne dosť náročná, hlavne v pokročilom veku môže so sebou priniesť rôzne vedľajšie účinky. Aj preto je to bezpečnejšie na začiatok skúsiť najprv šťastie s výživovými doplnkami, ktoré v prípade nespokojnosti prestanete používať a vaše telo sa vráti do pôvodného stavu. Táto možnosť v prípade chirurgického zákroku jednoducho neexistuje.

Jedným z najdostupnejších a najpoužívanejších prostriedkov u nás v tejto oblasti je práve doplnok Super Prsia + štíhla línia. Väčšina užívateliek je s ním spokojná, hoci samozrejme ako všetky doplnky výživy, ani tento nemusí na všetky ženy pôsobiť rovnako. Jeho cena nie je príliš vysoká, je založený na prírodnej báze, môže pozitívne vplývať aj na pleť, nechty či vlasy, problémoch s hormonálnou nerovnováhou… Vyrába sa doma na Slovensku v súlade so všetkými zákonmi a normami. Aj preto som toho názoru, že za vyskúšanie minimálne štartovacieho balenia to za to skutočne stojí. Určite však nemajte prehnane vysoké nároky a počkajte si radšej na prvé výsledky aspoň dva-tri týždne. Skôr než svoj šatník zaplníte novými podprsenkami s väčšími košíkmi.

 

Zdroje informácií a zahraničná odborná literatúra

Výhody

  • vhodné pre všetky ženy bez ohľadu na vek (18+)
  • kvalitné prírodné zloženie bez nežiadúcich vedľajších účinkov
  • širšie spektrum účinkov
  • žiadne priberanie ako sprievodný jav užívania
Hodnotenie autora
  • Moje skúsenosti – spokojnosť
  • Cenová výhodnosť
82%

Super Prsia + štíhla línia

✅ Cena: 19,90 €

Chcem Super Prsia SuperPrsia.sk
Please wait...
Please wait...
Vývoj ceny Super Prsia + štíhla línia

Mohli by vás tiež zaujímať

názovurčenie a výhodypredajcacena
Valavani Elixir of love
Elixir of love
➡️ silné rozpustné afrodiziakum pre mužov i ženy
✅ rýchle vstrebanie
✅ výťažky z afrodiziakálnych rastlín
✅ podporuje zvýšenie chuti na sex
✅ pozitívny vplyv na plodnosť a sexuálne zdravie celkovo
IntimneNakupy.sk - eshop

20,00 €
Chcem vedieť viac
30 + 15 tabliet zdarma
Menox 45
Menox 45
➡️ prírodný prípravok na príznaky menopauzy a ich lepšie zvládnutie
✅ obsahuje Macu, Hloh, Ďatelinu, Ploštičník a Zinok
✅ pomáha udržať hormonálnu rovnováhu ženy
✅ podporuje zvýšenie vitality
✅ má pozitívny vplyv na kardiovaskulárny systém
Menox45.sk - eshop

⭐️ 15 denná kúra zadarmo
⭐️ garancia vrátenia peňazí
⭐️ rýchle dodanie do 48 hodín

21,99 €
Chcem vedieť viac
Senovka grécka
Senovka grécka
➡️ prípravok s prírodným zložením vo vegánskych kapsuliach
✅ až 500 mg extrakt zo sušených semien rastliny v jednej kapsule
✅ podpora laktácie a objemu prsníkov
✅ zvýšenie libida a sexuálnej vitality
✅ podpora trávenia
✅ podpora pri hojení a poraneniach
Bohatstvo-prírody.sk - eshop

⭐️ nad 30 € kupón na 1 %, kupón: dognet
⭐️ nad 100 € kupón na 3 %, kupón: DogBP3
⭐️ nad 79 € doprava zdarma

9,70 €
Chcem vedieť viac
60 ml
Aphrodisia G krém pre ženy
Aphrodisia G krém pre ženy
➡️ krém pre ženy, ktorý napomáha lepšiemu prekrveniu intímnych partií
✅ zvyšuje citlivosť pohlavných orgánov a zintenzívňuje pôžitok
✅ je voľne dostupný aj cez internet
✅ má komplexnejšie účinky na viac oblastí sexuálneho zdravia
✅ veľmi dobrý pomer ceny a výkonu
✅ žiadne vedľajšie účinky
Aphrodisia.sk - eshop

⭐️ doprava cez Slovenskú poštu zdarma
⭐️ časté zľavy a akcie (skontrolujte či neprebieha)

16,90 €
Chcem vedieť viac
60 ml
Super Prsia krém
Super Prsia krém
➡️ krém, ktorý pomáha tabletkám Super Prsia so zväčšením objemu a spevnením prsníkov
✅ hydratovaná pokožka pŕs aj dekoltu
✅ výsledkom je pružná pokožka s mladistvým vzhľadom
✅ prírodné zloženie
✅ dobrá cena
SuperPrsia.sk - eshop

11,90 €
Chcem vedieť viac
60 kapsúl
Aphrodisia V pre ženy
Aphrodisia V pre ženy 60 kapsúl
➡️ tabletky pre intenzívnejší intímny pôžitok žien
✅ prírodné zloženie
✅ bez vedľajších účinkov
✅ dobrá cena za kvalitné zloženie
✅ prípravok je odporúčaný sexuológom
Aphrodisia.sk - eshop

⭐️ doprava cez Slovenskú poštu zdarma
⭐️ časté zľavy a akcie (skontrolujte či neprebieha)

24,90 €
Chcem vedieť viac

Autor článku
Peter Kacián

Som Peter Kacián a už 10 rokov skúmam pôvod mužských sexuálnych problémov, hlavne erektilnej dysfunkcie a poruchy erekcie. Testujem postupy a výživové doplnky, pomocou ktorých je možné tieto problémy odstraňovať. Tento web píšem preto, aby som poradil, ako znovu dostať chuť na sex a ako pomôcť odstrániť znížené libido.

Komentáre
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Super Prsia + štíhla línia
Super Prsia + štíhla línia
Hodnotenie 4 hviezd
Cena 19,90 €