Clavin – veľká recenzia známych tabletiek na erekciu

Peter Kacián Recenzia
21. apríla 2023 3
Clavin recenzia, Clavin Original, Clavin Platinum
  • Clavin Original základná podpora erekcie
  • Clavin Platinum s rýchlejším nástupom účinkov
  • Dávkovanie: 4 kapsuly naraz 1-4 hodiny /1-12 hodín pred pohlavným stykom
  • Dostupnosť: Skladom

Clavin je značka, ktorú netreba ani veľmi predstavovať. Tieto tabletky na erekciu majú u nás už dlhoročnú tradíciu a svoju úlohu pri tom tiež zohráva určite aj vysoká suma, ktorú výrobca každoročne investuje do televíznej reklamy (v tých najsilnejších vysielacích časoch). Ale nie o marketingu výrobcu bude táto veľká recenzia. V nej budeme venovať pozornosť reálnym záležitostiam, ktoré sú pre muža tie najpodstatnejšie.

Predstavíme si bližšie obe verzie Clavinu, konkrétne Clavin Original na podporu erekcie pred stykom a aj jeho vylepšenú verziu Clavin Platinum, ktorý kvalitu erekcie zvyšuje s rýchlejším nástupom účinkov. Povieme si viac o ich zložení a čím sa v tomto od seba líšia, o účinkoch ako ich prezentuje výrobca, ale aj reálne na základe mojich vlastných skúseností. V podstate teda všetko o týchto voľne dostupných prípravkoch s prírodným zložením nájdete v nasledujúcich riadkoch tejto recenzie.

💡 🔝 TIP: Ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú, potom osobne odporúčam prípravky, ktoré u mňa dosiahli najlepšie výsledky: ✅ eJoyZerex a ✅ Proerecta.
doba testovania tabletiek1 mesiac
prvé účinkyv 2. týždni, resp. 3-4 styk
na recept⛔️ NIE
lepšia erekcia⭐️⭐️⭐️
dlhší styk⭐️⭐️⭐️
zvýšenie libida⭐️⭐️⭐️
kompletné zlepšenie sex. funkcií⭐️⭐️⭐️
vedľajšie účinky⛔️ NIE
veková hranica18+ (platí pre všetky varianty)
Clavin dostupné varianty➡️ Clavin Original 12 cps
➡️ Clavin Original 28 cps
➡️ Clavin Platinum 8 cps
➡️ Clavin Platinum 20 cps
zľava⛔️ NIE
Lepšia alternatívaeJoy, ✅ Zerex, alebo ✅ Proerecta

Clavin – rýchle predstavenie produktov

názovurčenie a výhodypredajcacena
8 + 4 kapsuly zadarmo
Clavin Original
CLAVIN ORIGINAL cps 8 + 4 zadarmo
➡️ výživový doplnok na podporu lepšieho prekrvenia a erekcie
✅ prírodné zloženie
✅ bez predpisu
✅ lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy
Vivantis.sk - eshop

⭐️ nad 75 € doprava zdarma
⭐️ blesková doprava - okamžité vybavenie objednávky

28,50 €
Chcem vedieť viac
8 kapsúl
Clavin Platinum
Clavin PLATINUM cps 8 ks
➡️ výživový doplnok na erekciu
✅ prírodné zloženie bez rizika vedľajších účinkov
✅ dostupný bez predpisu a vyšetrenia u lekára
✅ lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy s rýchlejším nástupom erekcie
Vivantis.sk - eshop

⭐️ nad 75 € doprava zdarma
⭐️ blesková doprava - okamžité vybavenie objednávky

40,20 €
Chcem vedieť viac

 

Základná charakteristika prípravkov, balenie a určenie

➡️ Výrobca

Clavin na slovenskom trhu značku distribuuje výrobca – spoločnosť Simply You Pharmaceuticals. Tá mimo iné stojí aj za ďalším prípravkom pre mužov ArginMax Forte (ktorý som vyskúšal tiež), ale aj pre ženy (vyskúšala priateľka), no vo svojom portfóliu má oveľa viac produktov – nutraceutiká, farmakozmetiku a zdravotnícke pomôcky.

Prípravok je schválený Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky a môžete si ich vyhľadať aj v číselníku ADC (centrálna elektronická databáza farmaceutických produktov dodávaných do zdravotníckych zariadení na Slovensku).

Clavin je na slovenskom a českom trhu dostupný už niekoľko rokov, pričom v rokoch 2007 až 2012 sa predával ako Clavin ULTRA a Clavin STRONG. Známy bol tiež kedysi variant Clavin GOLD.

➡️ Určenie

Užívanie Clavinu sa odporúča pri nespokojnosti s kvalitou erekcie, pri občasných problémoch s erekciou a potrebe skvalitnenia a zintenzívnenia sexuálneho zážitku. Môžu ho užívať všetci dospelí muži bez obmedzenia veku a nemal by so sebou prinášať žiadne vedľajšie účinky. Pre dosiahnutie výsledku je však okrem jeho používania nevyhnutná súčasná sexuálna stimulácia. V súčasnosti sa predáva v dvoch už spomenutých variantoch, pričom každý je zameraný trochu inak:

💊 Clavin Platinum

Clavin Platinum „je určený pre každého dospelého muža, ktorý hľadá prípravok priaznivo vplývajúci na erekciu. Jeho vylepšené zloženie by mal užívateľ oceniť najmä vďaka rýchlejšiemu nástupu stoporenia a trvania samotnej erekcie v dostatočnej kvalite počas celého pohlavného styku.

V menšom balení nájdete 8 tabletiek a vo väčšom 20 toboliek. Odporúča sa užívať v počte 4 tabletky naraz 1-12 hodín pred plánovanou sexuálnou aktivitou. Účinok Clavinu Platinum by mala zabezpečiť zmes látok označovaná ako Stimulin. Práve ten vraj priaznivo pôsobí nielen na prekrvenie penisu a erekciu, ale aj na zvýšenie libida a intenzity sexuálneho zážitku, pričom účinok by mal nastúpiť veľmi rýchlo.

👍 podrobnosti nájdete v mojej recenzii.

💊 Clavin Original

Clavin Original je určený pre každého dospelého muža, ktorý hľadá prípravok priaznivo vplývajúci na erekciu. Vďaka kvalitnej erekcii je sexuálna výkonnosť muža na optimálnej úrovni.“

Základné balenie obsahuje 8 tabletiek, plus štyri zdarma k tomu. Vo väčšom balení sa nachádza 20 toboliek plus osem k tomu zadarmo. Odporúčané dávkovanie sú 4 tabletky naraz a to ideálne 1-4 hodiny pred pohlavným stykom. Účinnou látkou má byť Clavertin 21, zmes, ktorá by spolu so sexuálnou stimuláciou mala podporiť rozšírenie ciev a tým pádom aj prekrvenie penisu.

👍 podrobnosti nájdete v mojej recenzii.

 

Clavin – zloženie a účinné látky

Obe dostupné verzie Clavinu obsahujú hlavne ✅ aminokyseliny L-arginín a L-citrulín a ✅ extrakt Tribulus Terrestris, ktoré bežne obsahujú viaceré prípravky na zlepšenie erekcie a ich účinky sú známe a dokázané. Okrem toho sa v ňom nachádza aj šafran pre stimuláciu libida a zlepšenie erekcie, zinok prispievajúci k plodnosti a reprodukcii a selén stimulujúci tvorbu spermií. Clavin Platinum navyše obsahuje aj extrakt zo sibírskeho ženšenu a macy.

Toto sú všetky účinné látky, ktoré môžete nájsť v produktoch značky Clavin:

➡️ Tribulus

Kotvičník zemný (Tribulus terrestris) je bylina, ktorá priaznivo vplýva na viaceré sexuálne funkcie. Medzi jej hlavné účinky patrí podpora tvorby testosterónu, čo má za následok ako zvýšenú chuť na sex, lepšiu výdrž pri styku aj kvalitnejšiu erekciu. Látky, ktoré to majú na svedomí, fytosteroly, sa nachádzajú hlavne v plodoch tejto rastliny a okrem spomínaných účinkov podporujú aj lepší rast a regeneráciu svalstva. Aj preto je súčasťou mnohých prípravkov zameraných na podporu erekcie a doplnkov pre športovcov (kulturisti).

👍 Čítaj viac o Tribuluse.

➡️ Maca

Žerucha peruánska – Maca (Lepidium meyenii) je rastlina, ktorá pochádza z peruánskych Ánd. Odborníci ju považujú za jednu z najlepších superpotravín vôbec. Podporuje výdrž a to ako po fyzickej, tak i mentálnej stránke. Dokáže zvyšovať libido ako u mužov tak i u žien a stimuluje viaceré sexuálne funkcie vrátane erekcie. V tradičnej domácej medicíne sa využíva aj na podporu plodnosti. Takisto sa jedná o veľmi častú súčasť prípravkov na erekciu, ale napríklad aj doplnkov na menopauzu u žien.

👍 Čítaj viac o Mace.

➡️ Šafran

Šafran siaty (Crocus Sativus) je bylina známa ako najdrahšie korenie sveta. Podporuje lepšie prekrvenie orgánov – lepšie prekrvenie mužskej pohlavnej sústavy znamená aj lepšiu a kvalitnejšiu erekciu. Šafran je tiež známy ako povzbudzovač organizmu (tonikum) a má viacero blahodárnych účinkov v rámci dýchacej, tráviacej a močovej sústavy.

➡️ Sibírsky ženšen

Všehojovec štetinatý – eleuterokok (Eleutherococcus senticosus) je rastlina známa z tradičnej ruskej medicíny a aj preto ju volajú sibírsky ženšen. A to aj vďaka tomu, že svojimi účinkami sa prirovnáva ku klasickému ženšenu. Dokáže posilniť reprodukčnú kapacitu a tak posilniť plodnosť. Býva súčasťou niektorých prípravkov intímneho zamerania, kde sa cení najmä jeho pozitívny vplyv na erekciu a libido.

➡️ L-Arginín

L-Arginín sa nachádza v každom prípravku na erekciu, ktorý naozaj za niečo stojí. Hlavným účinkom tejto aminokyseliny je totiž rozšírenie a uvoľnenie ciev, vďaka čomu sa zlepšuje prietok krvi – aj v rámci pohlavnej sústavy samozrejme. V dôsledku toho je penis lepšie prekrvený, erekcia stála a citlivosť na sexuálne podnety lepšia. Takisto je však obľúbeným doplnkom u športovcov, ktorí oceňujú jej prínos v rámci zvyšovania výkonu a aj tvorby a lepšej regenerácie svalstva.

👍 Čítaj viac o L-arginíne.

➡️ L-Citrulín

L-Citrulín sa v prípravkoch na erekciu nachádza z rovnakého dôvodu ako L-Arginín. Táto aminokyselina je totiž v podstate najlepším prirodzeným zdrojom arginínu v našich telových bunkách. Užívaním citrulínu teda zvyšujete hladinu arginínu v organizme a to dokonca ešte produktívnejšie ako priamo doplnkovým arginínom. Takisto je oceňovaná aj ďalšia vlastnosť citrulínu a to jeho schopnosť poskytnúť telu dostatok energie.

👍 Čítaj viac o L-citrulíne.

➡️ Zinok

Zinok je z hľadiska mužskej pohlavnej sústavy zásadný minerál. Nielenže je potrebný pri tvorbe testosterónu, ale priamo vplýva aj na plodnosť, vďaka nezameniteľnému vplyvu na kvalitu a množstvo spermií v ejakuláte. Jeho nedostatok v organizme sa potom prejavuje okrem iného aj zníženým libidom. A samozrejme – je nevyhnutný pre normálne fungovanie imunitného systému a pri procese syntézy proteínov a DNA.

➡️ Selén

Selén ako stopový prvok je takisto nevyhnutnou látkou pre mužské pohlavné ústrojenstvo. Zlepšuje potenciu vďaka jeho vplyvu na lepšie prekrvenie tkanív, je súčasťou procesu tvorby testosterónu v tele. Ako vynikajúci antioxidant spomaľuje starnutie našich buniek a prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Významný je aj jeho vplyv pri potláčaní nadmernej únavy.

Porovnanie zloženia jednotlivých variantov Clavinu (obsah v 1 kapsule)

látka💊 Clavin Original💊 Clavin Platinum
Kotvičník zemný (Tribulus terrestris)50 mg50 mg
Šafran siaty (Crocus sativus)7,5 mg7,5 mg
L-arginín400 mg450 mg
L-citrulín55 mg16 mg
Zinok0,8 mg0,8 mg
Selén0,006 mg0,006 mg
Sibírsky ženšen (Eleutherococcus senticosus)⛔️10 mg
Maca (Lepidium meyenii)⛔️7,5 mg

Prídavné látky kapsulí: želatína (obal kapsuly), oxidy a hydroxidy železa, indigotín, oxid titaničitý (farbivá), stearan horečnatý, mastenec (protihrudkujúce látky)

Aká je teda reálny rozdiel v zložení oboch prípravkov? V podstate minimálny. Clavin Platinum obsahuje v porovnaní s Clavin Original iba 2 rastlinné extrakty navyše (sibírsky ženšen a maca) a menší rozdiel je tiež v koncentrácii aminokyselín.

 

Clavin a jeho účinky

Zmyslom každého výživového doplnku či lieku je hlavne jeho účinnosť. Čo všetko Clavin pre svojich užívateľov podľa výrobcu ponúka a ako sa to reálne prejavuje? Toto sú hlavné účinky Clavinu pod mojim drobnohľadom:

 

💕 Lepšia a kvalitnejšia erekcia

Kvalita erekcie je základná pohnútka pre zaobstaranie si obdobného prípravku. Clavin v tomto smere ponúka zlepšenie najmä vďaka účinku aminokyselín (L-arginín a L-citrulín), či v menšej miere aj šafranu. Reálny efekt účinkov som zaznamenal pri oboch verziách značky, no stále platí, že viditeľný efekt nastupuje až po niekoľkých dávkach. 👍 Pár tipov ako reálne zlepšiť svoju erekciu nájdete v tomto článku.

💡 🔝 TIP: Ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú, potom osobne odporúčam prípravky, ktoré u mňa dosiahli najlepšie výsledky: ✅ eJoyZerex a ✅ Proerecta.

💕 Rýchlejší nástup erekcie

Clavin nie je liek na erektilnú dysfunkciu, hoci by sa to na základe jeho prezentácie od výrobcu mohlo niekomu zdať. Má prírodné zloženie a teda nefunguje tak, že si hodinu pred stykom dáte bielomodrú tabletku, začnete so sexuálnou stimuláciou a následne ho budete mať vždy ako kameň pripravený po celú noc. Clavin vám v tomto smere zafunguje viac, pokiaľ ho budete užívať dlhodobejšie. Rýchlejší nástup erekcie je doménou vylepšeného Clavinu Platinum.

💕 Predĺženie erekcie

Dlhšie trvajúca erekcia v kvalite, ktorú potrebujete až do vyvrcholenia (vás i vašej partnerky)? Áno, tento účinok je tiež v balíčku výhod prezentovaných výrobcom. Moja skúsenosť a aj ostatných mužov mu však v tomto smere žiadne extra výsledky nepriznávajú. Ale na obranu Clavinu, za optimálnych okolností vzhľadom k jeho zloženiu, ktoré podporuje lepšiu cirkuláciu krvi, je tento efekt naozaj reálny.

💕 Zvýšenie sexuálneho apetítu – libida

Sexuálna túžba je motor, ktorý nás ženie k sexu stále a stále dokola – ako ju ešte viac zvýšiť? Tak Clavin žiaľ v tomto smere veľmi nepomôže. Najviac sa k tomu blíži verzia Platinum s predsa o niečo bohatším zložením, no nie je to úplne celkom ono.

💕 Podpora plodnosti

Keďže základné zložky Clavinu ovplyvňujúce plodnosť sú obsiahnuté v oboch variantoch, je nanajvýš zrejmé, že aj ich vplyv na fertilitu muža je zhruba rovnaký. Zinok a selén v ich zložení sú naozaj fajn látky, no užívať Clavin primárne ako podporu plodnosti by bolo vyhadzovaním peňazí z okna. Ako sekundárna podpora to áno, inak to pre muža nemá väčší zmysel.

💕 Viac sexuálneho vzrušenia a intenzívnejší orgazmus

Nakoniec som si nechal účinok, ktorý je ťažko objektívne vyhodnotiť. Na vzrušenie a následne aj na intenzitu vyvrcholenia totiž vplýva toľko faktorov, že prisúdiť dôležitosť iba nejakému z nich je veľmi obtiažne. Povedzme to tak, že Clavin má potenciál aby ovplyvnil váš organizmus aj v tomto smere. Nič viac k tomu neviem dodať.

Lepšie alternatívy – eJoy

💡 Clavin alebo eJoy

Clavin je dostatočne známy produkt a určite ho už vyskúšalo mnoho mužov… No podľa mňa si však môžete zadovážiť aj niečo lepšie. Nevravím, že nefunguje vôbec (pozitívne účinky som reálne zaregistroval aj ja sám), no vo výsledku to bolo mierne sklamanie. A teda pokiaľ aj vy patríte medzi tých, u ktorých síce Clavin (Original či Platinum) trochu zabodoval, no hľadáte silnejšiu prírodnú alternatívu, mám pre vás TIP: Tabletky eJoy majú zaujímavejšie a koncentrovanejšie zloženie, efekt účinkov je výraznejší, balenie vám vydrží dlhšie a bez obáv ho môžete užívať aj dlhodobo.

💡 TIP na produkt - eJoy
eJoy recenzia prípravku, skúsenosti
  • výživový doplnok pre lepšiu erekciu a zvýšenie libida u mužov
  • podporuje všetky sexuálne funkcie, najmä erekciu a výdrž, a zdravšiu prostatu
  • optimálna kombinácia prírodných aktívnych látok: Kotvičník, Maca, Saw Palmetto, L-arginín, L-citrulín, Chilli + vitamíny C a D
  • je vhodný na pravidelné užívanie pretože nemá žiadne vedľajšie účinky
19,90 €

💡 TIP č.1: aktívna telefonická podpora (Pon – Pia / 8:00 – 16:00)💡 TIP č.2: rýchle doručenie (kuriérom do 48 hodín)

Lepšie alternatívy – Zerex

💡 Zerex alebo Clavin

Clavin v ostatnom čase stráca v boji s konkurenciou dych. Kým ešte pred pár rokmi (2013-2015) v podstate nemal na trhu vo svojej „oblasti záujmu“ takmer žiadnu konkurenciu, dnes je to diametrálne odlišné. Doslova sa pozerá na chrbát iným značkám, ktoré ho predbehli ako v rámci účinnosti, či ceny, tak i v podpore predaja (z pohľadu komfortu zákazníka na internete – oficiálny web je naozaj ďaleko ďaleko vzadu za ostatnými prémiovým značkami).

Jedným z najlepších je v tomto smere značka ZEREX. Jedná sa takisto o voľnopredajné prípravky a preparáty určené na erekciu, konkrétne na zlepšenie kvality erekcie. Primárnym cieľom Zerexu je tvrdá erekcia s nástupom už do 60 minút (Klasik), predĺženie erekcie a ozajstné posilnenie libida. V prípade vylepšenej rady Extralong ide dokonca o možnosť predĺženia erekcie a to až o 30 minút. Zerex má aj špeciálny model pre mužov po 40-tke (Ultragold).

💡 TIP na produkt - Zerex
všetky Zerex prípravky - Klasik, Extralong, Ultragold
  • Zerex je exkluzívna značka tabletiek pre mužov, ktoré sú zamerané na konkrétnu oblasť, ktorú je potrebné podporiť (Zerex Klasik na okamžitú pomoc s erekciou, Zerex Ultragold na dlhodobú podporu erekcie, Zerex Extralong na predčasnú ejakuláciu)
  • jeho účinky na kvalitu erekcie sú na našom trhu jedny z najlepších
  • patrí medzi najpopulárnejšie výživové doplnky u nás
29,00 €

💡 TIP č.1: veľmi rýchle doručenie (väčšinou do 2 dní)💡 TIP č.2: časté akcie a zľavy💡 TIP č.3: v pracovných dňoch dostupná infolinka 0850 444 777

 

Nežiadúce účinky a riziká užívania

Clavin je výživový doplnok s prírodným zložením. Ako taký má jednu nespornú výhodu. Pri jeho užívaní nehrozia žiadne vedľajšie negatívne účinky (nezaznamenal som i ja, nespomína ich výrobca, skúsenosti ostatných mužov sú na tom podobne).

Je však predpoklad, že ojedinele sa môžu vyskytnúť veľmi mierne tráviace ťažkosti. A aj to len na začiatku užívania prípravku (dôsledok prvej vyššej dávky aktívnych látok). Problém však rýchlo odznieva. Riziko užívania ešte spočíva v prípadnej precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku a následná alergická reakcia.

 

Kontraindikácie a interakcie

Všetky varianty Clavinu nesmú užívať deti a tehotné či dojčiace ženy. Tabletky tiež podľa výrobcu nemajú žiadne interakcie k liekom či iným prípravkom, každopádne však v prípade akýchkoľvek pochybností čo sa týka užívania tohto lieku treba osloviť lekára či lekárnika.

Avšak určite by ste mali brať na zreteľ svoj zdravotný stav a ďalšie okolnosti, kvôli ktorým sa tieto tabletky nesmú užívať. Čo konkrétne mám na mysli?

  • prerušte užívanie tabletiek pokiaľ sa u vás prejavila alergická reakcia na niektorú zo zložiek prípravku a o ich prípadnom opätovnom „nasadení“ sa poraďte s lekárom
  • určite ich neužívajte v prípade, že trpíte problémami so srdcom a cievami, ak máte vysoký či nízky krvný tlak, vrodenú chybu srdca, poruchu sietnice
  • neužívajte tieto produkty ani v prípade, že trpíte vredovým ochorením, máte problém so zrážanlivosťou krvi, či pečeňou
  • určite ich nekombinujte s liekmi, ktoré sú schopné uvoľňovať oxid dusnatý, ani s liekmi na erektilnú dysfunkciu

Upozornenie: Clavin je výživový doplnok, určite nie náhradou pestrej a rozmanitej stravy, neprekračujte prosím odporúčanú dennú dávku uvedenú výrobcom pri oboch prípravkoch.

Produkty tejto značky skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote 15-25 °C, mimo dosahu malých detí.

 

Clavin – aká jeho cena, zľavy a prípadné akcie?

Tabletky Clavin sú na našom trhu voľne dostupné a nepotrebujete na ne žiaden predpis či vyšetrenie u lekára. Predávajú sa takmer v každej menšej i väčšej lekárni, tiež som ich videl v obchodoch so zdravými potravinami a doplnkami výživy. Skontroloval som tiež viaceré eshopy a v podstate okrem siete lekární Dr.Max (tam bol donedávna tiež dostupný a možno to aj o niečom svedčí, pretože v tejto lekárni nie je dostupná ani ďalšia značka od toho istého výrobcu – ArginMax) ho dostanete kúpiť naozaj všade.

Výrobca a distribútor u nás na Slovensku síce ponúka Clavin aj prostredníctvom oficiálneho eshopu, no ako som spomínal, celý web a aj prípadná objednávka mi príde až priveľmi chaotická a neprehľadná, „rozmaznaného“ zákazníka naučeného na komfort pri nákupe v iných eshopoch jednoznačne dokáže odradiť.

➡️ Dostupné balenia a ich cena

 

💊 Clavin Platinum

Clavin Platinum sa predáva v 2 dvoch základných variantoch a to ako 💊 8 kapsulové balenie, ktoré vám reálne vám postačí na 2 styky (čo je ako sami uznáte extrémne málo na výživový doplnok a takéto balenie je naozaj len na skúšku, niekedy ani to nie). Na reálne zhodnotenie účinkov odporúčam využiť aspoň 1 väčšie balenie – 💊 20 kapsulové (ak nie dva).

V overenej lekárniPilulka.sk teda máte k dispozícii:

  • menšie balenie za 40,20 € (8 kapsúl) – 1 kapsula: 3,19 €, jednorázová dávka (4 cps): 12,76 €
  • väčšie balenie za 64,00 € (20 kapsúl) – 1 kapsula: 2,26 €, jednorázová dávka (4 cps): 9,04 €

💊 Clavin Original

Clavin Original sa predáva taktiež v 2 variantoch a to ako 💊 12 kapsulové balenie (8 kapsúl + 4 zdarma). Reálne vám postačí na 3 styky, čo je ako sami uznáte dosť málo a takéto balenie je naozaj len na skúšku. Na reálne zhodnotenie účinkov odporúčam využiť balenie väčšie – 💊 28 kapsulové (20 kapsúl + 8 zdarma).

V overenej lekárniPilulka.sk teda máte k dispozícii:

  • menšie balenie za 28,50 € (12 kapsúl) – 1 kapsula: 1,57 €, jednorázová dávka (4 cps): 6,28 €
  • väčšie balenie za 35,30 € (28 kapsúl) – 1 kapsula: 1,07 €, jednorázová dávka (4 cps): 4,28 €

➡️ Značka Clavin je na našom trhu dostupná v dvoch modeloch – Clavin Original a Clavin Platinum. Porovnajte si teraz jednotlivé balenia v nasledujúcej prehľadnej tabuľke:

variantcena / overená kúpa
Clavin Original 12 cps (8+4 zdarma)28,50 € / OBJEDNAŤ
Clavin Original 28 cps (20+8 zdarma)35,30 € / OBJEDNAŤ
Clavin Platinum 8 cps40,20 € / OBJEDNAŤ
Clavin Platinum 20 cps64,00 € / OBJEDNAŤ

Clavin Platinum vs. Clavin Original

Na základnú podporu erekcie je určená varianta Clavin Original:

💡 TIP na produkt - Clavin Original
CLAVIN ORIGINAL cps 8 + 4 zadarmo
  • prírodný výživový doplnok
  • na posilnenie erekcie, jej rýchlejší nástup
  • pozitívny vplyv na sexuálnu túžbu a výkonnosť
  • prírodné zloženie bez prídavných látok
  • dostupný bez receptu
  • pre všetkých mužov bez obmedzenia veku (18+)
28,50 €

💡 TIP č.1: nad 75 € doprava zdarma💡 TIP č.2: blesková doprava - okamžité vybavenie objednávky

Na rýchlejšiu podporu erekcie je vhodnejšia zase vylepšená varianta Clavin Platinum:

💡 TIP na produkt - Clavin Platinum
Clavin PLATINUM cps 8 ks
  • prírodný výživový doplnok
  • rýchlejšia a pevná erekciu
  • zintenzívnenie sexuálneho prežitku
  • zvýšenie sexuálneho apetítu
  • dostupný bez receptu
40,20 €

💡 TIP č.1: nad 75 € doprava zdarma💡 TIP č.2: blesková doprava - okamžité vybavenie objednávky

➡️ Zľavy a akcie

Výrobca na tablety neponúka žiadnu zľavu či akciu, no prostredníctvom predaja v lekárni Pilulka.sk máte v podstate neustále možnosť využiť rôzne zľavy a zvýhodnenia (a keď nie práve na Clavin, tak na nejaký iný produkt určite).

Toto sú aktuálne výhodné akcie internetovej lekárne:

  • akcia: lepšia cena v rámci balenia, čo som už naznačil v predošlej tabuľke
  • akcia: DOPRAVA zdarma nad 29,90 €
  • služby Pilulka auto v Bratislave: celodenný rozvoz po celej Bratislave, doprava zdarma nad 9,99 €, rýchle dodanie objednaného tovaru

 

Kde ho kúpiť

Clavin je u nás (SR+ČR) riadne registrovaným a certifikovaným produktom a nie je problém si ho zaobstarať v ktorejkoľvek lekárni (kamennej, či na internete). Ja vám odporúčam aby ste si ho v prípade záujmu obstarali v tejto lekárni Pilulka.sk. Je to pohodlné a tento eshop je podľa mňa jeden z najlepších na Slovensku vôbec čo sa týka sortimentu, spoľahlivosti a zákazníckej podpory.

 

Ako kúpiť a objednať

Nákup prostredníctvom spomínanej internetovej lekárne je veľmi jednoduchý, pohodlný a v neposlednom rade aj výhodný. V skratke uvádzam postup pri objednávke s dôležitými informáciami o možnostiach platby, balení a výbere dopravcu.

  • vyberiete si produkt – Clavin, či akýkoľvek iný zo širokej ponuky lekárne
  • doplníte potrebné osobné údaje, vrátane vami zvoleného miesta doručenia objednaného tovaru
  • zvolíte si spôsob dopravy a platby
  • svoju objednávku ešte raz pre istotu skontrolujete
  • jedným kliknutím ju môžete odoslať (záväzná objednávka)

Pár základných informácií o objednávke, doprave a platbe

  • objednávka prebieha online cez autorizovaný internetový obchod
  • doručenie je možné kuriérom GLS, Slovenskou poštou, službou Zásielkovňa alebo „Pilulka autom“, prípadne si môžete zvoliť aj osobný odber
💡 DOPRAVA

Svoj tovar si môžete vyzdvihnúť aj na 361 odberných miestach (objednávka bude pripravená na osobný odber do 72 hodín), alebo vám príde priamo domov prostredníctvom:

  • služby Pilulka Auto: doprava zadarmo pri objednávke nad 9,99 €, doručenie do vybraných častí Bratislavy počas pracovných dní po celý deň, platba je možná len bezhotovostne vopred online kartou, benefitným programom alebo bankovým prevodom, rozvoz len po Bratislave vlastným Pilulka Autom do 48 hodín od expedície
  • služby Zásielkovňa: doprava zadarmo pri objednávke nad 29,90 € (+ 1 € dobierka), inak je cena dopravy 2 € (+ 1 € dobierka)
  • služby GLS: doprava zadarmo pri objednávke nad 29,90 € (+ 1 € dobierka), inak je cena dopravy 3 € (+ 1 € dobierka), máte možnosť platby v hotovosti alebo kartou
  • Slovenskej Pošty: doprava zadarmo pri objednávke nad 29,90 € (+ 1 € dobierka), inak je cena dopravy 3 € (+ 1 € dobierka, doručenie zásielky už na nasledujúci pracovný deň
  • zaplatiť môžete na dobierku (ktorá je spoplatnená 1 €), ale aj vopred prevodom na účet
  • k dispozícii je tiež Online platba kartou – PayU
  • a tiež platba online zo zamestnaneckého benefitného programu Benefit Plus
  • zásielka je zvyčajne expedovaná najneskôr do 2 dní od prijatia objednávky, doručenie v priebehu 1-2 pracovných dní

 

Užívanie a dávkovanie

Clavin výrobca odporúča užívať v množstve 💊💊💊💊 4 kapsuly denne (čo je zároveň aj maximálna denná dávka). Optimálne sa užívajú 1 až 12 hodín pred plánovaným pohlavným stykom (Platinum), respektíve 1 až 4 hodiny pre stykom (Original).

Kapsuly prípravku sa užívajú vcelku a je potrebné ich zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Tabletky určite neodporúčam kombinovať s alkoholom, či inými prípravkami podobného zamerania, znižuje sa tak ich účinnosť.

Čo je veľmi dôležité vedieť: na dosiahnutie adekvátneho účinku pri oboch typoch prípravku je vždy potrebná sexuálna stimulácia.

Určite neprekračujte výrobcom stanovenú maximálnu dennú dávku. Za prvé vám to účinky nezosilní (nadbytočné množstvo aktívnych látok totiž telo v podstate hneď vylúči). A za druhé, zvyšujete tak riziko vedľajších účinkov. Jedná sa „iba“ o výživový doplnok, nie je to liek. Na to pamätajte. Prípravok sa potom skladuje v suchu a tme do teploty 25 °C mimo dosahu detí.

 

Najväčšie výhody prípravkov značky Clavin z môjho pohľadu

Hoci sa nájde čoraz menej mužov, ktorí by pred konkurenciou uprednostnili práve túto značku, predsa však má Clavin aj svoje nespochybniteľné pozitíva:

  • ponúka špeciálne tabletky na základnú podporu erekcie a špeciálne tabletky pre jej rýchlejší nástup s predĺžením styku
  • má prírodné zloženie pozostávajúce z výťažkov niektorých známych i menej tradičných rastlín, dôležitých aminokyselín a minerálov
  • dostanete ho kúpiť v lekárni a to v podstate už od začiatku jeho uvedenia na náš trh
  • je to voľne dostupný prípravok bez nutnosti vyšetrenia u lekára a teda bez predpisu
  • overený výrobca

 

Moje vlastné skúsenosti

Clavin podporuje mužské sexuálne funkcie, najmä erekciu, a ako taký samozrejme nemohol uniknúť mojej pozornosti. Mnohí muži sú stále zvedaví ako tento prípravok funguje naozaj. Vyskúšal som obe verzie (Original aj Platinum) a môžem vám tak bez obalu a akýchkoľvek škrupúľ priniesť moje vlastné skúsenosti:

➡️ Clavin Platinum

Prvé pozitívne účinky prípravku sa reálne prejavili pri 3.-4. pohlavnom styku. Sklamanie? Ani nie, s tým som totiž aj viac menej rátal, že tabletky prírodného zamerania zafungujú naplno už od prvej dávky. Čo ma však prekvapilo, bolo to, že intenzita týchto účinkov bola o dosť slabšia ako som zaregistroval u niektorých konkurenčných prípravkov… (kompletné skúsenosti čítaj v mojej recenzii).

➡️ Clavin Original

Hneď na úvod treba povedať, že sa jedná o tabletky bez predpisu, takže určité limity čo sa týka účinnosti musíte očakávať. Clavin som užíval podľa návodu (4 tabletky pred sexom nie je žiadna väčšia veda) a efekt sa približne po 3-4 stykoch naozaj prejavil. I keď pravdupovediac za tú cenu som očakával trochu viac… (kompletné skúsenosti čítaj v mojej recenzii).

 

Skúsenosti a recenzie ostatných

Čo sa týka reakcií na tento výrobok od ostatných mužov, na internete ich na rôznych odbornejších stránkach ako aj rôznych fórach nájdete nepreberné množstvo. Veľká väčšina z nich je však v ostatnom čase písaná v negatívnom až kritickom duchu. Mnohí užívatelia totiž na sebe po jeho užití nespozorovali vôbec žiadnu zmenu či účinok. U mnohých tento neexistujúci efekt Clavinu vyvolal sklamanie až hnev a zlosť a tak názor na to, že je to podvod a falošná reklama sa objavuje pomerne často. Viacerí užívatelia tiež píšu, že už majú skúsenosti s viacerými podobnými produktmi, pričom všetky ostatné im zafungovali lepšie než Clavin.

Samozrejme, že sa nájdu aj pozitívne názory na Clavin, hoci kuriózne, väčšinu z nich píšu o skúsenostiach svojich partnerov ich ženské polovičky. Sú tiež ľudia, ktorí pochybujú dokonca aj o pravdivosti kladných reakcií na Clavin a sú presvedčení, že podobné odozvy si zaobstaral a zaplatil sám výrobca. Je pravdou že viaceré tieto reakcie skutočne znejú trochu nereálne ako prehlásenia z reklamy. Možné tiež ale je, že pre dosiahnutie optimálneho účinku Clavinu ho treba vyskúšať viac krát. Podľa niektorých reakcií totiž na prvý krát síce nefungoval, pri opakovanom používaní sa ale efekt už v určitej miere naozaj dostavil (potvrdzujem) a títo užívatelia s ním boli napokon aj viac menej spokojní.

Najčastejšie otázky

Ako je dobrým zvykom, na portáli Afrodiziakum.sk nájdete v rámci recenzií (ale aj tém) všetky dostupné informácie o prípravkoch, ktorých sa to týka. Preto okrem takých, ktoré si viete pozrieť aj v príbalovom letáku, tu nájdete aj časté otázky od mužov, ktoré nachádzam na internete, a ktoré sa týkajú praktických oblastí. Platí to aj pre Clavin samozrejme. Pripájam pár najzaujímavejších a najhodnotnejších spolu s mojimi odpoveďami:

❓ Sú tabletky Clavin určené len pre mužov, alebo sa nájde aj Clavin pre ženy?

Clavin je produkt určený výhradne mužom, ktorí majú 18 rokov a viac. Ženy by z neho logicky nemali mať žiaden väčší úžitok. Pre zaujímavosť však spomeniem, že ten istý výrobca má vo svojom portfóliu aj značku ArginMax a tá zahŕňa aj produkt špeciálne určený práve ženám (ArginMax Forte pre ženy).

❓ Musí sa kvôli týmto tabletkám podstúpiť vyšetrenie u lekára?

Nie nemusí, Clavin Original aj Clavin Platinum je registrovaný výživový doplnok, ktorý má len podpornú funkciu a dokážu ho plne využiť tí muži, ktorým sa ich erekcia celkom nepozdáva, ale stále ju majú a väčšinou sú schopní dosiahnuť pohlavný styk. Občasné zlyhanie sa dá “poriešiť” aj týmto prípravkom. Samozrejme s individuálnymi výsledkami.

❓ Môže sa Clavin kombinovať s alkoholom?

Výrobca žiadne obmedzenie v súvislosti s alkoholom pri svojich prípravkoch nespomína a teda v princípe si za pohárik občas môžete dať. Určite to však nepreháňajte – alkohol totiž účinne potláča vašu potenciu. Ak chcete naozaj zlepšiť svoju erekciu, alkoholu sa vyhýbajte úplne.

❓ Prečo sa pri Clavine odporúča radšej nákup v lekárni?

No lebo ho nájdete takmer v každej. Okrem toho, ten oficiálny web prípravku je naozaj úbohý (nebudem si dávať servítku pred ústa). Veď posúďte aj sami: Clavin.sk. Lepšia cena aj rýchlejšia doprava je doménou napríklad aj v tejto lekárni: Pilulka.sk.

❓ Môže sa Clavin užívať pravidelne a dlhodobo?

Môže, no ak ho chcete brať dlhšie, musíte sa pripraviť na to, že to môže zaťažiť váš rodinný rozpočet celkom významne. No pokiaľ máte z užívania tabletiek ako sa vraví dobrý pocit a praktický efekt je naozaj výrazný, tak prečo nie. Dlhšie užívanie prípravku s prírodným zložením je najpevnejším základom jeho účinnosti! Výrobcovia nezriedka reklamujú okamžitý účinok hneď po jednej tabletke. Ale logicky, keď sa nad tým zamyslíte… viete na ktorej strane je pravda.

❓ Čo robiť v prípade, ak práve u vás tieto tabletky nezaberú?

Clavin je prírodný produkt a tak ako je to aj u ostatných prípravkov podobného zamerania a zloženia, nemôže nikto na svete, veru ani výrobca, zaručiť, že bude fungovať u každého rovnako a na 100 %. Niektoré zafungujú lepšie na jedného, druhý zas ocení viac účinky iného prípravku. Ak sa tak stane práve vám, odporúčam vyskúšať inú značku, v prípade vážnejšieho problému s erekciou (erektilna dysfunkcia) odporúčam návštevu lekára.

❓ Je lepší Clavin Original alebo Platinum?

Platinum by mal byť vylepšenou verziou Original, no extra veľký rozdiel medzi nimi v koncentrácii a počte látok ani nie je. Podobne je to aj s ich účinnosťou (pozri moje skúsenosti v recenzii Clavin Platinum, a v recenzii Clavin Original). Ak beriete ohľad aj na cenu, tak model Platinum je v prepočte na jednu dávku aj výrazne drahší (8-15 € podľa balenia Platinum, 4,50-6,50 € Original). A tiež treba brať do úvahy to, že každý typ je zameraný trochu inak. Clavin Original na dlhšiu a pevnú erekciu, Clavin Platinum na kvalitnú erekciu s rýchlejším nástupom.

 

ℹ️ Reklama na Clavin

Pozrite si pár reklamných videí, vďaka ktorým je Clavin jedným z najznámejších prípravkov na erekciu vôbec (u nás). Perlička: v každej recenzii na Clavin nájdete iný balíček reklám (pozri reklamy pri Clavin Original, pozri reklamy pri Clavin Platinum).

Clavin reklama, stráž

 

Clavin a moje zhodnotenie na záver

Keď si to všetko zhrnieme dohromady, v neprospech Clavinu hovorí viacero bodov, v prvom rade všeobecne negatívne skúsenosti s jeho užívaním a nespokojnosť s účinkami. Jeho spôsob užívania je takisto dosť netypický (až 4 tabletky v jednej dávke?), webová stránka s informáciami o produkte nie je veľmi prepracovaná a videá, ktoré jeho predaj propagujú, sú síce s peknými modelkami, no pôsobia dosť amatérskym dojmom. Takisto si treba uvedomiť, že v jednej dávke musíte užiť polovicu jeho najmenšieho dostupného balenia a teda jedno podobné balenie Clavinu Original Vám vyjde len na trikrát (ak rátame aj tobolky zdarma), Clavin Platinum dokonca len na dvakrát! Pravidelnejšie užívanie Clavinu tak rozhodne nebude žiadna lacná záležitosť.

Clavin – kúpiť alebo nie?

Účinné látky obsiahnuté v Clavine navyše obsahujú aj ďalšie produkty podobného zamerania, napríklad pri Zerexe, ktorý je však hodnotený oveľa pozitívnejšími reakciami, pôsobí dôveryhodnejším dojmom a presviedča aj nižšou cenou. Ak chcete ísť na istotu a vaša erekcia je naozaj značne oslabená, stále máte možnosť navštíviť urológa a nechať si predpísať klasickú Viagru – síce ešte drahšiu, ale zároveň aj maximálne a stopercentne účinnú.

Na druhej strane, určitou výhodou Clavinu oproti iným konkurenčným preparátom s prírodným zložením na zlepšenie erekcie je fakt, že sa dá bežne kúpiť v lekárni. Nemusíte si ho teda nevyhnutne zaobstarať len cez oficiálnu webovú stránku. Účinky sľubuje tiež veľké a rýchle, takže ktovie, možno práve vám zaúčinkuje podľa vašich a po jeho užití sa tak zaradíte k čoraz menšej hŕstke spokojných zákazníkov Clavinu.

TIP pre čitateľov Afrodiziakum.sk

💡 🔝 TIP: Ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú, potom osobne odporúčam prípravky, ktoré u mňa dosiahli najlepšie výsledky: ✅ eJoyZerex a ✅ Proerecta.
💡 TIP na produkt - Zerex Klasik
Zerex Klasik - vynovená verzia tabletiek na erekciu

Zerex Klasik patrí na Slovensku medzi najznámejšie výživové doplnky na podporu erekcie. Jeho hlavnou zložkou je kotvičník zemný, ktorý stimuluje hladinu testosterónu a pôsobí ako afrodiziakum. Ďalšou zložkou je Maca, ktorá je považovaná za jedno z najlepších afrodiziák na svete. Ďalšie zložky podporujú prekrvenie a fyzickú výdrž. Výživový doplnok je vo všeobecnosti kladne hodnotený a podľa predajcu má stálych zákazníkov.

➡️ pre pánov na podporu erekcie
➡️ na podporu libida a chuti na sex
➡️ na zvýšenie výkonu
✅ známy a overený produkt
✅ priaznivý pomer cena / kvalita / spokojnosť užívateľov
✅ rýchle dodanie, vždy skladom
32,89 €

💡 TIP č.1: veľmi rýchle doručenie (väčšinou do 2 dní)💡 TIP č.2: časté akcie a zľavy💡 TIP č.3: v pracovných dňoch dostupná infolinka 0850 444 777

💡 Clavin v recenziách na ❤️ Afrodiziakum.sk
Hodnotenie autora
  • Moje skúsenosti – spokojnosť
  • Cenová výhodnosť
60%

Clavin recenzia, Clavin Original, Clavin Platinum

Chcem Clavin Pilulka.sk
Please wait...
Please wait...
Vývoj ceny Clavin

Mohli by vás tiež zaujímať

názovurčenie a výhodypredajcacena
30 kapsúl
Vimax
Vimax
➡️ prírodný výživový doplnok na erekciu
✅ kvalitná erekcia, oddialenie ejakulácie
✅ perfektné prekrvenie penisu pri erekcii - zvýšená citlivosť
Vimax.sk - eshop

⭐️ doručenie do 48 hodín
⭐️ doprava zadarmo pre celú SR
⭐️ prehľadný a jednoduchý eshop

39,00 €
Chcem vedieť viac
60 kapsúl
Aphrodisia V pre mužov
Aphrodisia V pre mužov
➡️ výživový doplnok na zlepšenie erekcie, libida a sexuálneho výkonu
✅ prírodné zloženie bez prídavných látok
✅ dostupný bez receptu
✅ dobrá cena
✅ pre všetkých mužov
Aphrodisia.sk - eshop

⭐️ doprava cez Slovenskú poštu zdarma
⭐️ časté zľavy a akcie (skontrolujte či neprebieha)

24,90 €
Chcem vedieť viac
24 tabliet
eJoy
eJoy recenzia prípravku, skúsenosti
➡️ top erekcia aj pre starších pánov
➡️ určený aj na dlhodobé užívanie
✅ vynikajúce účinky na erekciu a zvýšenie chuti na sex
✅ pomáha predlžovať trvanie styku
✅ vďaka kvalitnému zloženiu aj priaznivý vplyv na prostatu
eJoy.sk - eshop

⭐️ aktívna telefonická podpora (Pon – Pia / 8:00 – 16:00)
⭐️ rýchle doručenie (kuriérom do 48 hodín)

19,90 €
Chcem vedieť viac
12 kapsúl
Proerecta
Proerecta balenie detail
➡️ tabletky na podporu erekcie a zvýšenie libida
✅ účinná podpora erekcie
✅ nástup účinkov do hodiny
✅ žiadne vedľajšie účinky
Proerecta.com - eshop

⭐️ český eshop so zastúpením na Slovensku
⭐️ dodanie tovaru najneskôr do 2 dní
⭐️ diskrétne balenie bez popisu

20,00 €
Chcem vedieť viac
Zerex
všetky Zerex prípravky - Klasik, Extralong, Ultragold
➡️ Zerex Ultragold pre starších mužov na dlhodobé užívanie
➡️ Zerex Klasik na podporu erekcie
➡️ Zerex Extralong na predĺženie styku
✅ známa a overená kvalita
✅ množstvo spokojných zákazníkov - pozitívne recenzie
✅ priaznivý pomer cena / kvalita / spokojnosť
✅ 3 špecifické produkty
iZerex.sk - eshop

⭐️ veľmi rýchle doručenie (väčšinou do 2 dní)
⭐️ časté akcie a zľavy
⭐️ v pracovných dňoch dostupná infolinka 0850 444 777

29,00 €
Chcem vedieť viac

Autor článku
Peter Kacián

Som Peter Kacián a už 10 rokov skúmam pôvod mužských sexuálnych problémov, hlavne erektilnej dysfunkcie a poruchy erekcie. Testujem postupy a výživové doplnky, pomocou ktorých je možné tieto problémy odstraňovať. Tento web píšem preto, aby som poradil, ako znovu dostať chuť na sex a ako pomôcť odstrániť znížené libido.

Komentáre

Zdravím
ešte testujete ?
ja tiež kupujem ZEREX už 7 rokov, na začiatku mi stačilo 1/2-ka, no teraz už mám 55rokov a nepomôžu mi už ani 3 tobolky, teraz skúšam eJOY ale tiež nie som nejak uletený z nich, tak už uvažujem nad vyšetrením, len to dopadne ako pred 7mi rokmi , urolog zobral mi krv, povedal že testosteron mám ok a vybavené, a že aj on nosí v peňaženke asi CIALIS mi spomínal, tak teraz už uvažujem o niečom inom so Sildenafilom, nemáte nejeké iné poznatky ?
dakujem za odpoved
s pozdravom Dodo

Pracovne som na tom dost dobre ale som viac vytazeny nez by som chcel a Clavin som si zaobstaral aby som bol vecer viac pri chuti. Ziadna zmena, ziadna chut na sex akurat problemy – bolelo ma brucho. Ked si clovek povie, ze sa uz neda nachytat na reklamu a predsa zase vyhodi prachy za pripravok ktory nefunguje. Radsej zainvestovat do peknej dovolenky…

Dobrý deň,

ak chcete nejakú prírodnú alternatívu, tak mne sa najviac osvedčil eJoy a Zerex Klasik. Sám som otestoval aj Clavin – oba varianty (Original i Platinum) a v niečom máte pravdu, ani ja som s nimi celkom nebol spokojný. Na druhú stranu osobne poznám pár mužov, ktorí si Clavin naopak pochvaľovali. K tomu len toľko, že každý reaguje lepšie na niečo iné.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Clavin recenzia, Clavin Original, Clavin Platinum
Clavin
Hodnotenie 3 hviezd
Cena