Ardorin recenzia

Peter Kacián Téma
10. februára 2021 2

Ardorin, produkt českej spoločnosti Viabela pôsobiacej v Karvinej je ďalší z radu doplnkov výživy zameraných na podporu mužskej erekcie a potencie. Pozrieme sa na to, čo tvorí jeho podstatu, aké sú naň názory a kde a za koľko si ho v prípade záujmu môžete zaobstarať.

kupit-ardorin-nakupArdorin sa predáva vo forme tabliet a je voľne dostupný bez lekárskeho predpisu, pričom jedno balenie s hmotnosťou zhruba 325 mg obsahuje dve tabletky a predáva sa za 20,30 €.

Odporúčané dávkovanie je jedna až dve tabletky denne minimálne hodinu pred plánovaným pohlavným stykom. Neodporúča sa užiť tabletky bezprostredne po jedle alebo po užití alkoholu, keďže tým môžete oddialiť ich účinok. Efekt Ardorinu si vyžaduje súčasnú sexuálnu stimuláciu a mal by sa dostaviť už hodinu po konzumácii tabletky a pretrvať nasledujúcich 6 až 36 hodín.

Efekt užitia Ardorinu by sa mal prejaviť v skvalitnení a zvýšení erekcie, sexuálnej výdrže, pôžitku ako aj v dodaní energie a chuti na milovanie, bez spôsobenia vedľajších účinkov. Ardorin tiež vraj pozitívne pôsobí na mužskú potenciu, psychiku, obehový systém a spôsobuje rozširovanie ciev a väčšiu tvorbu spermií. Na rozdiel od niektorých iných výrobkov pre zlepšenie erekcie, Ardorin nemusia nevyhnutne užívať len muži trpiaci nejakou sexuálnou disfunkciou ale aj muži ktorí len chcú zlepšiť svoj sexuálny výkon.

Zloženie Ardorinu

Ako väčšina doplnkov stravy je aj Ardorin založený na prírodnej báze. Obsahuje extrakty z deviatich druhov bylín, ktoré sú používané v tradičnej čínskej medicíne a o ktorých sa tvrdí, že majú afrodiziakálne účinky a priaznivý vplyv na tráviaci trakt. V jednej tabletke Ardorinu konkrétne nájdete tieto látky s týmito pripisovanými vlastnosťami:

  • 45 mg koreňa korundy čínskej (Morinda officinalis) – posilnenie potencie a vitality
  • 37,6 mg kôry eukómie (Eucommia ulmoides Oliv.) – zlepšuje krvný tlak, posilňuje väzy, šľachy a kosti
  • 30,3 mg plodu schizandry čínskej (Schisandra chinesis) – posilnenie sexuálnej výkonnosti mužov a erotickej citlivosti žien, podporuje činnosť obličiek a pľúc
  • 30 mg škorice čínskej (Cinnamomum cassia) – posilňuje organizmus, odstraňuje stres
  • 25,25 mg koreňa angeliky čínskej (Archangelica chinesis) – reguluje krvný tlak, stimuluje imunitný systém a pôsobí upokojujúco na ľudskú psychiku.
  • 25 mg koreňa rehmánie (Rehmannia glutinosa) – rozširuje cievy, odstraňuje z tela teplo
  • 20,2 mg kvetu svetlice farbiarskej (Carthamus tinctorius L.) – povzbudzujúce účinky, znižuje level cholesterolu v krvi
  • 20 mg podzemku kokorníka (Polygonatum sibiricum) – rozširuje cievy, upokojuje a má antiseptické účinky
  • 18,55 mg podzemku dioskórei/jamu (Dioscorea opposita) – podporuje tvorbu spermií a zvykne sa užívať aj pri problémoch s ľadvinami, anorexiou a hnačkami

Recenzia na Ardorin z Heureky

ardorin-recenzie

Okrem vysoko pozitívnych reakcií na samotnej webstránke produktu nenájdete na Ardorin veľa ďalších názorov, zatiaľ totiž nie sú tieto tabletky medzi užívateľmi veľmi známe a používané. To málo objektívnych názorov čo je dostupných sa ale nesie skôr v pozitívnom duchu, väčšina mužov tvrdí, že spolu so súčasnou stimuláciou zo strany partnerky (dotykmi, bozkami…) prípadne za pozerania porna prípravok skutočne funguje a jeho užitie sa prejavuje aj nasledujúci deň-dva. Viacerí užívatelia pripisujú Ardorinu dosiahnutie silnejšej erekcie a intenzívnejšieho sexuálneho zážitku. Napriek tomu však účinok Ardorinu na rozdiel napríklad od Viagry nie je vedecky dokázaný a nemusí zaúčinkovať na každého rovnako.

Neodporúča sa ani pre osoby mladšie ako 18 rokov a bez predchádzajúcej konzultácie s lekárom ani pre mužov trpiacich srdcovými chorobami a cukrovkou. Podľa prehlásenia spoločnosti Viabela ktorá Ardorin vyrába je cena tohto výživového doplnku v porovnaní s klasickými liekmi oveľa nižšia. My si však myslíme, že cena 20 eur je len za dve tabletky, ktoré Vám vystačia na jedno maximálne dva použitia dosť vysoká, hlavne ak by ste prípravok chceli používať pravidelne. Na druhej strane ak si s partnerkou chcete len raz za čas spestriť a zintenzívniť Váš sexuálny život, môže byť Ardorin ideálnou voľbou práve pre Vás.

kupit-ardorin


Ako sa vám páčil článok?
5/5 - (3 votes)
Autor článku

Som Peter Kacián a už 10 rokov skúmam pôvod mužských sexuálnych problémov, hlavne erektilnej dysfunkcie a poruchy erekcie. Testujem postupy a výživové doplnky, pomocou ktorých je možné tieto problémy odstraňovať. Tento web píšem preto, aby som poradil, ako znovu dostať chuť na sex a ako pomôcť odstrániť znížené libido.

Komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.