Afrodiziakum pre ženy

Peter Kacián Téma
10. februára 2021 0

Ak ste si mysleli, že afrodiziaká sú predovšetkým mužskou záležitosťou, tak vedzte, že súčasný trh myslí aj na dámy a aj pre ne má pripravené rôznorodé afodiziakálne produkty. Každý z nich má trochu odlišné účinky, zameranie aj cieľovú skupinu zákazníčok. Aby ste sa v zložitej spleti afrodiziák pre ženy dokázali ľahšie orientovať, prinášame vám o nich základné a všeobecné informácie spolu s predstavením najlepších dámskych afrodiziák dostupných na Slovensku.

Na čo afrodiziaká ženám slúžia

Najlepšie afrodiziaká pre ženy sú založené na prírodnej báze z rastlinných extraktov a bez chemických prísad. V zásade zvyšujú túžbu, dodávajú energiu a riešia problémy ako nedostatok sexuálneho vzrušenia, bolesť, hormonálna nerovnováha či úzkosť. Hoci afrodiziaká môžu dobre poslúžiť akejkoľvek žene túžiacej skvalitniť svoj pohlavný život, špeciálne pozitívny účinok môžu mať u žien v období menopauzy, počas predmenštruačného syndrómu a u takých, ktoré sa podrobujú drastickejšej diéte, ktorá im znižuje chuť na sex.

Čo by malo ideálne afrodiziakum pre ženy obsahovať?

maca-afrodiziakum

Maca – afrodiziakum pre ženy

Je dobré pred kúpou si všímať, čo ktoré afrodiziakum obsahuje, keďže niektoré látky môžu byť pre ženské telo obzvlášť veľkým prínosom. Veľmi odporúčané je napríklad aby dané afrodiziakum obsahovalo Macu známu aj pod menom peruánsky ženšen alebo žerucha peruánska. Tá môže v organizme nielen zvýšiť výdrž a vytrvalosť, ale aj libido, podporí stratu nadbytočnej váhy, redukuje príznaky spojené s nástupom menopauzy a odporúča sa aj pri neúspešných snahách o počatie. Nárast libida zapríčiní rovnako aj ženšen či Tribulus Terrestris.

Veľkej obľube sa teší tiež Senovka grécka, ktorá svojím pôsobením v ženskom tele podporuje chuť na sex, znižuje problémy spojené s menopauzou a spôsobuje zväčšenie pŕs. Ten majú na svedomí fytoestrogény, ktoré pomáhajú aj pri tvorbe materského mlieka a senovku majú teda rady aj dojčiace ženy.

Ako afrodiziaká sú v dámskom organizme účinné aj viaceré aminokyseliny, napríklad L-Arginín, ktorý jednak pomáha prísť ženám ľahšie k orgazmu a tiež zabraňuje vaginálnej suchosti. Mnohé rastlinné extrakty tiež okrem toho, že pôsobia ako afrodiziaká majú aj ďalšie pozitívne účinky. Damiána napríklad upraví rozhádzaný menštruačný cyklus a šatavari alebo špargľa hroznovitá zladí do poriadku hormóny celého tela.

Afrodiziaká pre ženy dostupné na Slovensku

Okrem afrodiziák vo forme tabletiek a kapsúl existujú tiež pomôcky v podobe krémov a gélov, ktoré sú určené pre intímne partie ženy, ktoré sa takto stanú citlivejšie a žena si vychutná sexuálny styk oveľa intenzívnejšie. Fungujú a používajú sa podobným spôsobom ako známe lubrikanty.

Hoci ešte stále sa na Slovensku predáva viac afrodiziák pre mužov ako pre ženy, postupne možností pribúda a čoraz viac žien objavuje pozitívne efekty tých produktov. V tomto smere by sme vám chceli predstaviť predovšetkým dva produkty.

Prvým z nich je Menox45, ktorý ocenia hlavne ženy nachádzajúce sa v období menopauzy. Podnieťuje tvorbu hormónov v ženskom tele, pokiaľ si ich už nedokáže v dostatočnom množstve vyprodukovať samo. Pôsobí upokojujúco na celkovú náladu, spomalí proces starnutia, vypadávania vlasov a priberania. S Menoxom45 vám teda nič nebráni aby ste pokračovali v aktívnom sexuálnom živote aj po vstupe do obdobia klimaktéria.

Druhým je výživový doplnok Superpsia+štíhla línia, ktorý svojom pôsobením vplýva na spevnenie a mierne zväčšenie poprsia a zároveň napomáha udržať si štíhlu figúru. Podľa názoru mnohých spokojných klientiek im tento prostriedok pomohol aj s problematickou pleťou.


Ako sa vám páčil článok?
4.5/5 - (4 votes)
Autor článku

Som Peter Kacián a už 10 rokov skúmam pôvod mužských sexuálnych problémov, hlavne erektilnej dysfunkcie a poruchy erekcie. Testujem postupy a výživové doplnky, pomocou ktorých je možné tieto problémy odstraňovať. Tento web píšem preto, aby som poradil, ako znovu dostať chuť na sex a ako pomôcť odstrániť znížené libido.

Komentáre
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.